מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חירשת וחמודהחסוי07/07/2008
היו לי היום ראיונות לאיזה ארגון והיו שם מלא בנות חמודות. בכל מקרה הייתה שם אחת ממש יפה ונראיתה לי ממש חמודה, ואיך שרציתי להתחיל איתה גיליתי שהיא חירשת. יופי... אין לי בעיה עם חירשים אבל זה ממש תקע את כל הקטע. היה לה מכשיר שמיעה אבל היא עדיין כבידת שמיעה ודיברה עם חברה שלה בשפת הסימנים. אני רוצה להתחיל איתה, אבל לא יכול (לא בגלל שאני מתבייש או משהו אלא בגלל שאין לי מושג איך לתקשר איתה) - יש עיצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל עם בחורה בשפת סימנים
רעות דלת פתוחה08/07/2008שלום לך,
אתה מתאר בחורה שהיא כפי שציינת כבדת שמיעה, ומסתייעת במכשיר שמיעה.
רוב הסיכויים שהיא קוראת שפתיים.
אם תדבר אליה מול הפנים, כשהיא רואה את הפה שלך, ולא הכוונה לדבר לאט באופן מיוחד, אלא פשוט ורגיל - היא תצליח להבין בדיוק מה אתה אומר.
וההיפך, יש סיכוי טוב שגם אתה תבין את הדיבור שלה למרות שהוא עשוי להיות פחות טוב משלך.
ותזכור, שהכי טוב, זה להגיד את האמת... משהו כמו:
"אני רוצה להכיר אותך אבל לא יודע אם נצליח להבין אחד את השני. מה את אומרת?"
נסה ותראה...
אומרים שהאהבה היא שפה ללא מילים...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)