גמגום והפרעה בקשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמגום והפרעה בקשר
    ארי
    17/07/2008

שלום, אני בן 30, עובד בתחום המחשבים ומגמגם, הגמגום מפריע לי ליצור קשר עם נשים כי הן מאוד נרתעות ממני ומייד פוסלות אותי, אני לא יודע איזו מסגרת יכולה לעזור לי במציאת בת זוג אך מאוד אשמח לקבל המלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמגום והפרעה בקשר

הוספת תגובה

• מוגבלות ויצירת קשר

רעות דלת פתוחה
    18/07/2008

שלום לך,
    השאלה שאתה מעלה חוזרת הרבה מאוד, ומתארת למעשה את החיבור שבין מוגבלות ויצירת קשר. בין אם מדובר בגמגום, נכות פיזית או חושית אחרת.
    יצירת זוגיות היא משימה לא פשוטה לכל הנוגעים בדבר: הכימיה, ההתאמה הנכספת, אינם תמיד בנמצא ודורשים עבודה רבה.
    אני מאד מבינה את הקשיים ואת ההתמודדות היום יומית עם מגבלת הגמגום ועם חווית הדחייה שאתה מתאר מבנות זוג פוטנציאליות. שמחה כי אתה מעז לשאול ולהתמודד, הרצון שלך לנסות למצוא פתרון הוא צעד חשוב בתהליך.
    מציאת מסגרת מתאימה למציאת בת זוג דורשת הכרות מעמיקה איתך. על חוויותיך הקודמות, מסגרות בהן כבר היית, העדפותיך וכו'.. וכמובן ברבדים עמוקים יותר של הדימוי העצמי, הגופני והאישי .
    אינני יודעת האם היית בעבר בטיפול של קלינאית תקשורת? ואולי כדאי לחשוב על כך.
    תוכל לפנות אלינו לשירות ולקבל הדרכה וסיוע בדיוק בנושאים הללו..
    נשמח להכירך
    [email protected]

בברכה,
    חגית נבון
    עובדת סוציאלית - רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בוא נעביר את הלבד ביחד

עדי
    04/12/2008

אקדמאית (28 ) נכת גפיים קל, בבחור דומה עד 38 לקשר רציני + רישיון נהיגה מאזור המרכז. אז בוא נעביר את הלבד ביחד ויחד נעשה מהלימון לימונדה אשמח להכיר - [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו