משהו מוזר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר...
    אנונימי
    19/07/2008

שלום אני בן שלוש עשרה ולאחרונה שמתי לב למשהו מוזר: יש את החור בפין שממנו יוצא הפיפי ומעליו יש סוג של קרום שסותם את חלקו השני של החור. זה לא מפריע לי להשתין אבל מה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר...

הוספת תגובה

• משהו מוזר

רעות דלת פתוחה
    20/07/2008

שלום לך!
    בפין עובר רק צינור אחד הנקרא שופכה. ביום יום הוא מהווה מעבר לשתן (פיפי) משלפוחית השתן החוצה. בזמן פעילות מינית אצל בנים שכבר התפתחו מינית ויש להם יצירת זרע (אוננות או יחסי מין), נוזל הזרע עובר באותו צינור כאשר אבר המין בזיקפה (עומד). באותו זמן שהזרע עובר, לא יוצא שתן משלפוחית השתן .
    מה שאתה מתאר הוא קפל עור קטן המופיע אצל הרבה בנים, ואין לו כל חשיבות. לכן - הכל בסדר ושום דבר לא מוזר.
    בברכה
    ד"ר דניאל הרדוף
    רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה אבל טובה

טליה
    24/07/2008

שלום!! מקווה שתענו לי. תודה!!=c שלום אני בת שמונה וכמה חודשים כמעט בת 9 ואני עולה לכיתה ד גובהי בתחילת השנה היה35 ועכשיו אני שוקלת55 עד 60 איך אני יכולה לרדת וכמה אני צריכה לשקול מקווה שתענו לי ובעיקר רופאים טובים תודה =c טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה וגובה

רעות דלת פתוחה
    28/07/2008

גובה של 135 בגיל 9 הוא בהחלט גבוה (מעל הממוצע). המשקל של 55 ק"ג הוא יותר מדי לגובה זה. צריך לקבל הדרכה של תזונאית מוסמכת כיצד לרדת במשקל ובגיל 9 צריך גם את עזרת ההורים בכך. אני מציע להתייעץ עם רופא הילדים שימליץ לאיזו דיאטנית לפנות

ד"ר דניאל הרדוף
    רופא רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו