מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו מוזר...אנונימי19/07/2008
שלום אני בן שלוש עשרה ולאחרונה שמתי לב למשהו מוזר: יש את החור בפין שממנו יוצא הפיפי ומעליו יש סוג של קרום שסותם את חלקו השני של החור. זה לא מפריע לי להשתין אבל מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מוזר
רעות דלת פתוחה20/07/2008שלום לך!
בפין עובר רק צינור אחד הנקרא שופכה. ביום יום הוא מהווה מעבר לשתן (פיפי) משלפוחית השתן החוצה. בזמן פעילות מינית אצל בנים שכבר התפתחו מינית ויש להם יצירת זרע (אוננות או יחסי מין), נוזל הזרע עובר באותו צינור כאשר אבר המין בזיקפה (עומד). באותו זמן שהזרע עובר, לא יוצא שתן משלפוחית השתן .
מה שאתה מתאר הוא קפל עור קטן המופיע אצל הרבה בנים, ואין לו כל חשיבות. לכן - הכל בסדר ושום דבר לא מוזר.
בברכה
ד"ר דניאל הרדוף
רעות דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה אבל טובה
טליה24/07/2008שלום!! מקווה שתענו לי. תודה!!=c שלום אני בת שמונה וכמה חודשים כמעט בת 9 ואני עולה לכיתה ד גובהי בתחילת השנה היה35 ועכשיו אני שוקלת55 עד 60 איך אני יכולה לרדת וכמה אני צריכה לשקול מקווה שתענו לי ובעיקר רופאים טובים תודה =c טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה וגובה
רעות דלת פתוחה28/07/2008גובה של 135 בגיל 9 הוא בהחלט גבוה (מעל הממוצע). המשקל של 55 ק"ג הוא יותר מדי לגובה זה. צריך לקבל הדרכה של תזונאית מוסמכת כיצד לרדת במשקל ובגיל 9 צריך גם את עזרת ההורים בכך. אני מציע להתייעץ עם רופא הילדים שימליץ לאיזו דיאטנית לפנות
ד"ר דניאל הרדוף
רופא רעות דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)