שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאל
    28/07/2008

היי,. חברה שלי לא מצליחה לחוות אורגזמה; היא נהנית מקיום היחסים, אך ה"נקודה" "בורחת" לה, והיא לא מצליחה לגמור. אנחנו מנסים הכל: אני תמיד יורד לה ומנסה לענג אותה ואנו משתמשים באביזרים שונים, אך ללא הועיל. גם כשהיא לבד, והיא מאוננת, היא לא מצליחה לענג את עצמה ולגמור. היא אומרת שזהו מחסום פסיכולוגי של שנים והיא חוותה פעמיים בלבד אורגזמה בחייה. מה אפשר לעשות? עם מי אפשר להתייעץ? אני אוהב אותה ורוצה שהיא תחווה הרגשה דומה לזו שאני מרגיש כאשר אנו שוכבים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אנאורגזמה - להיות או לא להיות

רעות דלת פתוחה
    29/07/2008

שלום דניאל,
    הבעיה שאתה מתאר אינה קשורה באופן ישיר לבעלי נכויות פיזיות אך אענה בכל אופן.
    קושי להגיע לאורגזמה (אנאורגזמה) הנה תופעה המאפיינת את רוב הנשים (עד 90%!) רק שהחלוקה היא כזו:

10% אינן חוות אורגזמה כלל
    40% חוות אורגזמה לפעמים - בדרך כלל לא
    40% חוות אורגזמה לפעמים - בדרך כלל כן
    10% חוות תמיד אורגזמה.

כך, שאתה מבין כי חברתך נמצאת בטווח הנורמאלי.
    אני ממליץ לכם בחום לפנות למטפל מיני מוסמך, על מנת לסייע לכם לתפקד מינית באופן משביע רצון. בין השאר, החשיבות להבין שמגע מיני אינו מותנה באורגזמה ואורגזמה היא לא מדד טוב לתפקוד מיני מספק.
    להיות במיניות טובה אינו מותנה בהגעה ליעד ספציפי אלא בתקשורת טובה של קבלה ושל נתינה.

בהצלחה,
    עומר, פסיכולוג ומנהל השרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו