חששות עקב חוסר ניסיון מיני בקשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות עקב חוסר ניסיון מיני בקשר
    מעיין
    30/08/2008

שלום..אני בת 25,בעלת נכותמסוימת .לקח לי הרבה שנים על מנת לטפל בעצמי וכיום אני יוצאת לדרך של ניסיון ליצירת קשרים זוגיים.יש לי קושי בכך,בין היתר עקב העובדה כי אני ללא ניסיון במערכות יחסים בכלל וניסיון מיני בפרט.שאלה שלי היא:כשאני יוצאת לדייט אם מישהו בשלב מסוים אם לפני הדייט או בפגישה הראשונה -שנייהאני נשאלת על ידי הבחור מתי המערכת האחרונה שלי...אני לא יודעת ממש מה לענות על זה...אני בטח לא יכולה ישר לספר לו שיש לי נכות וחויתי קושי ליצור...זה לא נשמע טוב שלמישהי בת 25 לא היה אף פעם...אז מה אומרים?ובקשר ליחסים:איך מתגברים על חששות ?אני כל פעם חוששת מהרגע שנצטרך להתקרב ולהתנשק למשל בתור התחלה ואיך ממשיכים...אני לא ממש יודעת מה ואיך עושים....איך מתגברים מבלי ל"הבריח "אותו? תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעיין יקרה,

רעות דלת פתוחה
    02/09/2008

את כנה ביכולת שלך להתנסות ביצירת קשרים.
    כנות היא הבסיס להבין איך את מרגישה באמת.
    המפגש קשה. את לא יודעת למה לצפות.
    יש חששות. פחד מדחייה, מאכזבה.
    כמו שאמרת – את בעיצומו של תהליך.

נראה כי את רוצה ומוכנה להעיז ולבדוק..

מדברייך עולה כי את מגיעה למפגשים אלו, מתוך הנחה מוקדמת שבחורה בגיל 25
    "חייבת" להיות מנוסה מבחינה מינית וכי חוסר ניסיון עלול "להבריח" את בן הזוג.
    דווקא ההפך לעיתים הוא הנכון. הרבה גברים צעירים מעדיפים נשים שאין להן ניסיון רב, ורואים בבתוליות שלהן סמל למשיכה רבה יותר.
    יש גברים שמצפים באותה מידה, שבנות הזוג שלהן יהיו מנוסות במיניות, ובתולות באותה נשימה. זהו המוסר הכפול כלפי נשים.
    כדי לצאת מהפלונטר הזה, תזכרי, שאת תמיד הכי הכי חשובה.
    הרגשות שלך, הרצונות שלך, הן שמקבלים את המקום הראשון.
    אם בן הזוג רוצה או מאמין שאת צריכה להיות מנוסה, זו זכותו. אבל זו לא חובתך למלא את הציפיות שלו.
    במפגש בינכם, אלה בדיוק הנושאים עליהם כדאי לדבר -
    על מה אתה רוצה או מה את מצפה שאנחנו נעשה או נחווה ביחד בהתחלה?
    על מה אני רוצה או מצפה שנחווה ביחד?
    ולדבר על הפערים בינכם.
    אם שניכם מוצאים נקודת אמצע -אפשר להמשיך הלאה.
    אבל אם הוא מעוניין בדברים שאת לא מוכנה אליהם - כנראה שאתם כעת לא תוכלו ממש להסתדר יחד.
    רק תזכרי - את כל התשובות האלה - לא תוכלי לקבל אם לא תתנסי במפגשים, אם לא תשאלי, אם לא תתני לעצמך הזדמנות לבדוק מיהו בן הזוג - והאם הוא טוב עבורך כעת?

הדרך שאת עושה היא הנכונה, ובאמצעותה תוכלי לרכוש ניסיון וכלים בדרך לזוגיות איתה יהיה לך טוב. וכל השאר יגיע..

שיהיה בהצלחה,
    חגית נבון - עו"ס
    דלת פתוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו