מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לזקן.גיא...08/09/2008
אני כיתה ט' ועדיין לא צמח לי שפם או או זקן. כאילו באיזה גיל בערך אמור לצאת לי זקן , או שפם? כי יש לי חברים שיצא להם כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת זקן
רעות דלת פתוחה10/09/2008שלום גיא,
הדבר הנורמאלי בגיל ההתבגרות הוא שכל אחד מתפתח בקצב שונה.
יש כאלה שגם בגיל 18 עדיין בקושי יצמיחו שפם או זקן.
אז נשאר לך לחכות בסבלנות.\
בברכה,
צוות רעות דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 21 ולא צומח לי זקן כלל
עמית14/06/2009אני בן 21 ולא צומח לי זקן כלל, רק שפם ובקושי ואין לי בעיות התפתחות.
גם שיער בחזה אין לי יש קצת באיזור הטבור אבל רק שם., ואני מזכיר אני בן 21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא זקן
רעות דלת פתוחה19/06/2009צמיחת שיער באיזור אברי המין ובבתי השחי אפייית להתפתחות בגיל ההתבגרות בהשפעת ההורמונים. השיעור ביתר חלקי הגוף - פנים, חזה, בטן, גב, גפיים - תלוי גם בתכונות אתם האדם נולד (תכונות גנטיות ובגזע אליו האדם שייך - למשל - לגזע הצהוב (מלוכסני העיניים - סינים, יפנים וכד') אין הרבה שערות גוף). במילים אחרות - אם ההתפתחות המינית תקינה להעדר שיער במקומות אחרים אין משמעות.
בברכה
ד"ר דניאל הרדוף, רעות-דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)