מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנה14/09/2008
שלום רב, אני בת 26 ורק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין. הבחור שאני איתו, בן 31 וכל פעם שהוא גומר, בקושי יוצא נוזל זרע. השאלה שלי היא האם זה טבעי או שיכול לרמז על בעיות בפוריות או משהו אחר? אצל בחורים אחרים שהייתי איתם וגמרו לידי, היה הרבה יותר נוזל באופן משמעותי. האם זה נובע מהגיל? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון הגבר
רעות דלת פתוחה18/09/2008שלום לך,
עקרונית השאלה הזו צריכה להשאל בפורום פריון הגבר, אך ננסה רק לומר, שכמות אינה קשורה לאיכות הזרע.
כיום מספיק תא זרע בודד תקין על מנת להפרות אישה, וזאת במקרים קיצוניים של בעיה בהפרייה.
יכול להיות שהוא מאונן כאשר את לא נמצאת איתו וכאשר אתם נפגשים גופו לא הספיק לייצר יותר זרע.
ויכול להיות שהוא פשוט מייצר פחות.
מצד שני, גם מי שמייצר כמות יותר גדולה של זרע לא אומר בהכרח שהזרע שלו תקין.
עד שלא תבדקו את עצמכם במרפאת פריון לא תדעו לבטח - אם הוא - או אם את - אכן פוריים.
והאם יש מניעה גנטית או גורמי סיכון להבאת ילדים יחד.
אם אתם רק בתחילת הקשר, כדאי היה אולי להניח לנושא לעת עתה. אבל אם הקשר הוא אינטימי ומתמשך, ואת סומכת עליו ורוצה בו, אולי תרצי למצוא את הזמן המתאים ולבקש ששניכם תבדקו במקום המתאים.
בברכת בריאות טובה,
צוות רעות דלת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)