שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רועי
    19/10/2008

יש לי בעיה רצינית: אני בן 26 ואני לא מצליח ליצור קשר מיני או רומנטי כבר זמן רב. יש לציין שאני מתחיל עם בחורות באופן כמעט יומיומי בכל הזדמנות - מועדונים פאבים קניוניםואף פעם עד עכשיו לא ייצא לי מזה כלום, במקרה הכי טוב הגעתי לנשיקות ומזמוזים ואף פעם לא היה לי סקס... חשבתי אולי למישהו יש איזה רעיון איך יוצאים מהמעגל המתסכל הזה , ולא! אין לי כסף להוציא על טיפולים פסיכולוגים יקרים כי אני לא עובד כבר הרבה זמן וחי על חסכונות... בתודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מחפש קשר

רעות דלת פתוחה
    20/10/2008

לרועי שלום,
    המכתב שלך נוגע ללב ומאפשר לכל מי מאיתנו שחווה את המסע המייגע של מציאת בן זוג להזדהות איתך.
    לפעמים המסע הוא ארוך, מאוד ארוך.
    כמו לכל מסע, רועי, יש הכנות שאם מבצעים אותן לפני או פועלים על פיהן במסע -הדרך הופכת להיות נעימה יותר ופחות מתסכלת.

כשאתה כותב שאתה מתחיל עם בחורות באופן יומיומי ובכל הזדמנות - זה בוודאי אומר שהנושא מאוד מעסיק אותך ואתה מאוד מרוכז בלמצוא בת זוג.
    יכול להיות, שהבחורות שאתה מתחיל איתן מרגישות את הלהיטות שלך להתחבר אליהן ומפרשות את זה כאילו האושר שלך תלוי בבת זוג.
    חשוב על כך - כל אחד מאיתנו מחפש בת או בן זוג עמם נוכל להיות בטוב ביחד, אבל לא היינו רוצים בן או בת זוג שהאושר שלהם תלוי בנו, נכון?
    מה שאני מנסה לומר, זה שכל עוד אתה עסוק בעשייה רבה, קשה להבין מה בדיוק קשה לך.
    דרושה הסתכלות על הדרך בה אתה יוצר קשר, וניסיון להבין איך אתה מתייחס לאכזבות שלך כמו בעתיד - גם להצלחות שלך.
    לכן כן! יש מקום לשיחות עם פסיכולוג כאמצעי לבדיקת הדרך בה אתה יוצר קשר.
    אם אתה בן 13 - עד 35 ויש לך נכות גופנית או חושית תוכל לקבל את השרות הזה אצלנו ללא תשלום.

בברכה,
    עומר פורת, פסיכולוג ומנהל רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו