שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    25/11/2008

אני בת 22 וכמעט שנה עם חבר שלי. אנחנו מקיימים יחסי מין בערך ארבעה חודשים, ותמיד קורה אותו הדבר: כל החלק החיצוני של הוגינה שלי תמיד יבש ונצרב בקלות. הנרתיק שלי תמיד מתכווץ בהתחלה מה שמקשה מאד על חדירה, ולוקח לי בערך דקה עד שאני עושה הרפייה והשרירים שוב מתרחבים ואז הכל בסדר. יש מספר תנוחות שאני יכולה לעשות וכל השאר כואב לי. אני לא גומרת אף פעם בשום צורה, חוץ מכשאני מאוננת לעצמי.אני תמיד מגיעה לשלב בו החשק שלי מתגבר קצת, אבל מתישהו הוא יורד ואז כל מה שאני רוצה זה לסיים מהר. יש מחשבה שתמיד צצה לי בזמן שאני מקיימת יחסי מין ואני לא מצליחה להיפטר ממנה, והיא המחשבה שגם ככה אני לא אגמור ועדיף לסיים עם זה, ואני מתקשה מאד לשלוט בזה. זו הפעם הראשונה שלי שאני מקיימת יחסי מין עם מישהו. האם זה מצב טבעי התחלתי שעובר עם הזמן? (מצטערת על פירוט היתר...) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שרון שלום

רעות דלת פתוחה
    26/11/2008

שאלתך חשובה ומנוסחת ברור ולעניין. אין צורך להתנצל..
    אך אנא ממך העתיקי אותה בשלמותה ופורום העוסק בבעיות בתפקוד מיני אצל אנשים ללא נכויות, הנמצא בפורטל הבריאות BEOK.
    בריאות שלמה,
    צוות הפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו