מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש אהבה מתוך הבנהאלטמן דוד28/11/2008
היי לכולכן , שמי דודי , אני בן 34, גר במודיעין העיר . מחפש משהי שתהיה שותפה וחברתי לחיים בת זוגי ושותפה שלי להמשך חיי בשיתוף מלא בנינו . אני חם, לבבי ובעל מודעות עצמית ורצון בקשר אמיתי ועמוק. ראשית אני מאוד מפרגן תומך מסייע לקדם רצונות של בת זוגי לעתיד . אני מחפש קשר רציני רומנטי ורגיש עם בחורה המתגוררת באזור המרכז, בגילאי 25-35, המעונינת בקשר דומה בעלת כריזמה ,קסם אישי ורצון לקשר משותף. לבת הזוג שלי אני נותן, מקשיב ומעריך - בראש וראשונה כפי שאת באמת ומקבל אותך כמות שאת בלי רצון לשנותך . אני סולד מצביעות ומשחקים. קצת על עצמי: תקופה מסוימת לאחר לידתי, אובחן אצלי שיתוק קל ברגל ימן וביד ימין . הרופאים לא ניבאו לי הצלחה יתרה, אבל אני נלחמתי והוכחתי להם כי אני מסוגל לתפקד בצורה חופשית לגמרי ולכן אני עברתי הרבה בחיי כדי לבין ולהסביר לך שאני יודע מה אני מחפש משהיא שלא תראה במגבלה המינורית שלי כמכשלה אלה להפך שתקבל אותי כאחד האדם כי כזה הוא אני אני מקבל את האדם באשר הוא אדם מפיק ממנו תועלת לי לסביבתי ולו עצמו יוצר הרמוניה משותפת תוך הסתכלות על המחבר ביננו ולא המפריד . יוצר בסיס של רצון לביחד לשיתוף ליצירת אמון ותמיכה נפשית משותפת . הייתי בצבא הגנה לישראל וזאת במטרה לתרום מעצמי לחברה ושרתתי בחייל האוויר . אני גורר מעט את רגל ימין ומוגבל ביד ימין אך מהלך בצורה רגילה לחלוטין. אהבתי הגדולה מגיל צעיר הייתה להתגייס למשטרת ישראל. לבקשתי להתגייס קיבלתי תשובה שלילית. לא ציפיתי אחרת....לאחר פניות חוזרות ונשנות הצלחתי להתקבל ואני משרת כיום כאזרח עובד משטרה. במקום עבודתי אני זוכה לאהדה רבה מכל הסובבים, משתדל לעזור לכולם ובעיקר לאזרחים הפונים למשטרה בכל הזדמנות. כרגע אני עובד בתחום מעניין בחקירות כסייע ומנסה לעזור לאוכלוסיות רבות מתוך היותם אדם בלי הבדל דת גזע ומין רואה בכולם כשווים כמו שאמר חבר מלומד שלי כולנו נולדנו בני האלוהים ובשל כך אנו צריכים לחיות אנו צריכים לאהוב . אני מאד רומנטי וכנה.מתרגש מנתינת פרח או מטיול רומנטי בארץ ובעולם . הייתי רוצה כי זוגתי תהיה דומה, שנדע להקשיב ולשתף גם בטוב וגם בפחות טוב, ושנמעט להסתיר אחד מהשני דברים, שנדע שבראש ובראשונה אנחנו ידידי אמת, השואפים לאושר אמיתי ללא יומרנות. אני מאמין ומיישם: שאין דבר העומד בפני הרצון. אני מסוגל לתת לקשר משמעיות אמיתיות של שיתוף של תמיכה ואוזן קשבת מבטיח אני לך כי ענה לכל שאלותייך בכיינות ללא מעצורים ה- E-MAIL שלי הוא : [email protected] מבטיח לך להיות לצידך כחבר .וחושבני כי הקשר שיווצר בנינו יהיה תחילת קשר מקסים שרק יתחזק משלב לשלב בהיכרותנו דודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפים בתמיכה ובהערכה
רעות דלת פתוחה30/11/2008למכתב הכנה והמעורר הזדהות והבנה.
בתקווה שישא פרי ויהיה מקור השראה לאותם שמתכנסים בבית ולא מעיזים לנסות.
צוות רעות דלת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)