מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלימור01/12/2008
אני בת 27 ויש לי בן זוג כחצי שנה הסקס מעולה רק ש... לפני חודשיים התחלתי ליטול כדורים נוגדי חרדה (ציפרלקס) ומאז כמעט ולא חוויתי אורגזמות לוקח לי גם זמן להיות רטובה (מה שלא היה בעבר) למרות שחשק מיני יש (והרבה) אני יודעת שזה בהשפעת הכדורים אבל אני זקוקה להם, אמנם אני לא חווה כרגע חרדה מאחר והכדורים שיפרו את המצב אך הפסיכיאטרית הורתה לי להמשיך לפחות עוד 4 חודשים על מנת לקבל את ההשפעה המקסימלית אני מאוד נהנית מהמין אבל הייתי שמחה להנות כמו פעם הגעתי למצב שאני "מוותרת לעצמי" מאחר ולוקח לי הרבה יותר זמן להגיע לאורגזמה אם בכלל לא נעים לי לבקש מבן הזוג להשתהות כל כך הרבה.... יש הצעות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בחשק בעקבות טיפול תרופתי
רעות דלת פתוחה04/12/2008שלום לימור.
ההשפעה של תרופות ממשפחת ה SSRI על הפרעות בתפקוד המיני ידועה.
אם התפקוד המיני נפגע משמעותית - הדבר גם משפיע על המצב הרגשי.
האם ניסית טיפול פסיכולוגי?
במידה וכן - אז כדאי לפנות לטיפול מיני מסייע, וכך להמשיך עם תרופות.
אם את ללא טיפול פסיכולוגי - ולא ניסית או לא הגעת לתוצאות - כדאי לשקול טיפול כזה על ידי מטפלים שהוסמכו לכך (פסיכולוגים קלינים).
תוכלי להתייעץ עמנו לגבי הפניות אפשריות,
או לחילופין לפנות לפורום טיפול מיני.
בריאות טובה - ולא לוותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)