השקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השקר
    חמודי
    13/01/2009

שמי מוחמד בן 39 ערבי מוסלמי, סובל משיתוק מוחין ומתקשה בדיבור. בדרך כלל האדם מסתיר את השקר שבו, ומנסה להופיע ככנה ואמיץ. גם אני כך, ומשום מה החלטתי להיות פתוח וכנה עם קוראים רבים. אולי הוצאת הרגשות המוסתרים בי תקל עלי, ואוכל לקבל כל מיני תגובות שיביאו אותי לראות את עצמי אחרת . הנכות שלי לא מנעה ממני להיות ככל גבר מכל הבחינות בעיקר מבחינה רגשית ומינית. ללא כל ספק שישנן בחורות שאני משתוקק להיות אתן במיטה, ללטף את עורן העדין, לנשק ולשמוע את קול הנאתן המינית. השאלה היא, האם בחורה בריאה משתוקקת להיות באינטימיות עם גבר במצבי? אני לא חושב. ומי יודע. אולי גם אני לא הייתי מוכן להיות עם נכה במצבי אילו הייתי בריא. ישנה בחורה בריאה שאני מאוד נקשר אליה, לליבה העדין, לאופייה המרשים ולנתינתה המבורכת. אותה בחורה אף לא מרגישה לרגע שהיא קיימת בלב שלי. דבר המשמח אותי וגורם לי להרגיש שאני שחקן קולנוע מצוין. חלומי הוא שלפני מועד מותי בשניות שהבחורה שאני כה אוהב תדע שהיא מלכת התאהבות בלב שלי. האם חלום זה יתגשם? לפעמים אני מתאר את אותה מתפנקת בין ידי. זוהי הרגשה מדהימה שאי אפשר לתאר במלים. אני לא קורבן האהבה, אני חי, מתקדם בחיים, ואף יש לי חברה נכה כמוני שאני כה אוהב אותה. דבר לא עומד בפני רכבת החיים. אנחנו מתאכזבים, סובלים, ומצטערים, אך תמיד מנסים לראות את השביל המתאים לנו. מאת מוחמד אבו נאסר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השקר

הוספת תגובה

• למוחמד

רעות דלת פתוחה
    22/01/2009

שלום לך,
    התרגשנו לקרוא את מכתבך.
    אהבה בלתי אפשרית היא אכן סוד נוראי וקשה לשאת.
    מקווים שיהיה לך את הכוח לחיות עם הסוד שלך, ולמצוא בתוכך שלווה.
    צוות רעות דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו