רציתי להתייעץ איתך ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להתייעץ איתך ..
    נועה
    21/01/2009

אני נועה, בת 11 ושלושה חודשים עוד מעט . לומדת בכיתה ו'1 ואני שוקלת 40 קילו יש לי צמיגים בבטן (3) וחברות שלי הרבה יותר רזות ממני , כשאני בחוץ אני תמיד מכניסה את הבטן פנימה ואני רגילה ללכת ככה כבר אבל כשאני בבית אני מרגישה יותר בנוח אני עושה את זה כדי שלא יצחקו עלי או שיציעו לי חברות כדי שאני יהיה יותר "מקובלת" זה נשמע מצחיק אבל אני מאוד פתוחה איתך אני שותה שוקו לפעמים בבוקר בצהרים ארוחת צהרים שמכילה בשר , עוף , עם פסטה תפו"א או משו אחר בערב אני ליפעמים אוכלת טוסט ובין לבין אני אוכלת בווינו שוקלדים חטיפים אני אוכלת מעט מאוד פירות .. וחשוב להדגיש שבארוחת צהריים אני אוכלת סלט טרי שעל זה אימי לא מבתרת אני רוצה להראות רזה גבוהה יפה ואני לא מרגישה שאני מצליחה בכך אני רוצה להיות אמיתי אך גופי לא מרשה לי halp my מנועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי להתייעץ איתך ..

הוספת תגובה

• לנועה

רעות דלת פתוחה
    22/01/2009

שלום נועה
    הרצון שלך להרגיש יותר טוב עם עצמך ולהיות יותר מקובלת בהחלט מצדיק שתקבלי עזרה. אין פתרונות קסם שביום אחד כל השינויים שאת מקווה להם אכן יקרו. השלב הראשון הוא לפנות לדיאטנית שתדריך אותך לגבי התזונה שלך ולגבי פעילות גופנית. תוכלי לקבל ייעוץ כזה באחת ממרפאות המתבגרים, או אצל דיאטנית לילדים ונוער בקופת החולים שלך.
    בברכה
    ד"ר דניאל הרדוף
    רופא ילדים ומתבגרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו