מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםקסניה26/01/2009
שלום. זאת שאלתי: אני בת 17, בתולה, אני מאוד רוצה לשכב כבר, אבל אני רוצה לחכות לאחד כי אני מפחדת מהכאב או מזה שאם זה יהיה סתם עם מישהו אז לא יהיה לו אכפת ממני. אבל שוב, אני רוצה לשכב מאוד, ויש לי הרבה אפשרויות עם מי לשכב. מה לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא פני לפורום סקס נוער
רעות דלת פתוחה01/02/2009הקישור הוא:
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=165
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקסניה
צילה05/02/2009אני מבינה אותך, גם לי בגילך התחשק כבר "לגמור עם זה". אבל אני מקווה שתהיי חכמה ממני ותחכי. הפעם הראשונה נחקקת בזכרוננו לתמיד וממש עדיף שהיא תקרה לך עם מישהו שאת אוהבת. אחרי שתעברי את זה, תביני שאמנם זה רק אקט פיזי, אבל את הקרבה הזאת אי אפשר להשוות לכלום. ועוד עצה ממש חשובה: קצת לפני שתתחילי להיות פעילה מינית, עשי בחכמה והשתמשי בגלולות. אני התחלתי לקחת פמינט רק אחרי הפעם הראשונה ונבהלתי אימים בפעם הזאת (מכירה את המיתוס שבפעם הראשונה לא נכנסים להיריון?שטויות במיץ). תהיי חכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)