אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות
    יונתן
    18/03/2009

אני בגיל ההתבגרות (13) ויש לי בעיה:אני חושב שזה מוזר, אבל אני לא יודע אם לאונן תוך כדי שימוש בסבון זה נורמלי. חוץ מזה, אחרי האוננות, יוצא מאיבר המין שלי שפיך, ומשום מה הוא לא יוצא בשפריץ חזק, אלא הוא יותר "עף" למרחק של 5 סנטימטרים ונוחת, ואני רוצה לדעת איך להגדיל את ההשפרצה, ושהשפיך לא יהיה שקוף, אלא לבן, כי שלי שקפקף. אני חייב עזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות

הוספת תגובה

• אוננות

רעות דלת פתוחה
    19/03/2009

שלום לך!
    השימוש בסבון או בכל תכשיר אחר המביא לתחושה חלקה בזמן אוננות הוא נורמלי לחלוטין. ההחלקה של אבר המין בעזרת הסבון נותנת תחושה היותר דומה לתחושה ביחסי מין, כי ביחסי מין הנרתיק של הבחורה רטוב וחלק.
    נוזל הזרע היוצר בזמן פעילות מינית (אוננות או יחסי מין) אינו צריך לעוף רחוק. אם נפלט נוזל זרע זה אומר שהמערכת פועלת בסדר. הצבע היותר לב ן של נוזל הזרע מופיע יותר מאוחר בתהליך ההתבגרות, כך שגם כאן אינך זקוק לעזרה, אלא רק עידוד שהכל נורמלי ובסדר אצלך.
    בברכה
    ד"ר דניאל הרדוף
    רעות-דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו