מעוניין להכיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין להכיר
    גיא יובל
    21/03/2009

שלום רב אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון, אשמח אם תקראו את מה שיש לי לומר ותנסו לעזור. אני בחור כבן 37, מתגורר בקריות, אקדמאי בהשכלתי, עובד כשכיר במקום עבודה מסודר וטוב, ובקיצור הכל טוב. האמנם? אני בחור רווק , זה כשלעצמו לא נורא, יש כמוני הרבה, אבל בשנים האחרונות אני חסר בטחון לחלוטין בכל מה שקשור ליצירת קשר, ואני רוצה ליצור קשר ויכול בהחלט להיות חבר ובן זוג טוב. אף פעם לא הייתי מהאנשים הפתוחים ביותר, תמיד התמודדתי עם ביישנות וחוסר בטחון ואולם ב 5-6 שנים האחרונות זה הפך קשה יותר. יש לי בעית דיבור קלה ובעיית ראייה שמטופלת על ידי עדשות מגע קשות אך יוצרות תחושת אי נוחות ולחץ מיותר בעיקר כאשר אני באינטרקציה עם אנשים אחרים כולל במפגשים לצורך הכרות רומנטית. אני מרגיש שזה המקור לבעייה אבל היום אני פשוט במצב של חוסר בטחון טוטלי, כלומר אבדתי את האמון בעצמי, רציונלית אני יודע שללא הצדקה. אני מרגיש תקוע, מעוניין בעיקר לדבר עם אנשים שמזדהים, או שיכלים לחזק. תודה רבה גיא יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניין להכיר

הוספת תגובה

• שלום גיא,

רעות דלת פתוחה
    23/03/2009

אנו שמחים על פנייתך אלינו. עצם הפניה מעידה על אומץ רב ורצון להעיז ולהתמודד עם הבעיה, זהו שלב חשוב בדרך למציאת פתרונות אפשריים.
    בפנייתך העלית את הקושי באינטראקציה עם אנשים, בעיקר לצורך הכרות זוגית. קושי אשר לדעתך נובע ממצב של ביטחון עצמי נמוך, חוסר אמון עצמי וביישנות שקשור בחלקן למגבלות שלך.

את הסוגיות הללו יש צורך להבין ולבדוק קודם כל מול עצמך, עוד לפני שלב האינטראקציה מול האחר. יתכן ותכונות אלו אינן קשורות כלל במגבלה שלך ויתכן שכן!? אתה חוזר ומתאר בפנייתך כי ב 5 – 6 שנים האחרונות הביטחון העצמי שלך פחת . חשוב להבין מה היה קודם? מדוע המצב השתנה? האם הקושי בדיבור ובראיה אלו מגבלות שהחלו רק בשנים האחרונות או שהיו קיימות גם קודם? מה מקור הקושי בדיבור? ומה מוביל אותך לחוש תקוע? למעשה, אין פתרונות מידיים ועל מנת שבאמת יחול שינוי יש צורך בתהליך בדיקה עצמית.

כבר עשית דרך ארוכה בכך שאזרת כוח, וכתבת את הדברים כאן בפורום.
    שיתפת במקום בו אתה נמצא, וברגשות ובמחשבות שלך.
    הדרך להתחיל ולטפל בבעיות שלנו מתחילה בדיוק ממה שעשית כאן. מהצעד הקטן הזה. מהדברים שכתבת וששיתפת. אנו מאמינים שמי שרוצה, משיג שינוי בחייו, גם אם השינוי הוא איתי ומלווה בהתלבטויות, חששות ופחדים.

אם תחליט שתרצה להמשיך ולכתוב אלינו למייל, או לדבר על כך בטלפון,
    תדע שאנחנו כאן, לשמוע אותך, להבין את המקום שלך, ולהיות עבורך שותפים במסע שלך.
    במסגרת השירות שלנו אנו מטפלים בדיוק בנושאים המעסיקים אותך, הקשורים בזוגיות ויצירת קשר לצד ההתמודדות עם נכות/מגבלה.
    על מנת שנוכל לסייע לך בדרך המקצועית ביותר ולחשוב ביחד איתך על התהליך והדרך יש צורך להעמיק את ההכרות איתך.
    נשמח שתיצור עמנו קשר לטל' : 03-5371003

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו