מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה לנפגעי חוט שידרהדנה06/05/2009
שלום,
בן 36 לפני 4 שנים נפגעת בת"ד בע"ש צוואר ע"י מנגון צליפת שוט עם נזק בחוט בחוליות C3 -C5 .
DISKACTOMY C3-C5 עם קיבוע.
פגיעה לא שלמה- מתהלך באמצעות קביים צד ימין בגוף חלש באופן קיצוני.
ספסטיטת רצחנית בכל הגוף בעיקר באזור השלפוחית מטופלת בכדורים. שולט בסוגרים עם תחושה מלאה בכל הגוף. בעיית זיקפה מטופלת בכדורים.
חשק מיני ירוד ביותר- ולא זה לא בגלל הבט נפשי גם שהאשה היפה ביותר נשכבת עליי עירומה זה פשוט לא עושה לי את זה כנ"ל סרט פורנו לא מזיז לי.אני מרגיש שכל מנגנון החשק במוות קליני . לפני התאונה הייתי עם חשק תמידי הייתי רואה סרטי פורנו ורק תנוועת איבר המין שלי בתחתון בתהליך ההזדקרות שלו היה גורם לי לגמור.אציין שמין אוראלי מדליק אותי לשניות ספורות.
מה הבעיה הקשה? אני לא מצליח להגיע לאורגזמה, אני לא מתחיל בעצם את המהלך שיוביל לזה.
ניסיתי הכל- נשים יפות הכל- זה לא עובד.
אני פשוט רוצה לדעת אם יש בדיקה רפואית שאני יכול לעשות ולקבל חותמת אם הנושא סגור ולהפסיק להתעסק איתו.
אגב- בדיקה הורמונלית תקינה.
אני לא מחפש להינות ממין בדרכים אחרות זה לא קונה אותי- הנאה = פורקן כל השאר קיצורי דרך.
אודה לתחוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות ופגיעת חוט שדרה
רעות דלת פתוחה07/05/2009תודה על פנייתך!
ניתן לבדוק אם חשק מיני ירוד בשל מקור גופני או נפשי ע"י בדיקת דם פשוטה. עשית אותה והיא תקינה. עצם העובדה שהאשה היפה ביותר נשכבת עליך עירומה לא עושה לך את זה אינו קריטריון. תאונה ופגיעה גופנית בהחלט עשויים לפגום בחשק המיני במנגנון נפשי.
קושי להגיע לאורגזמה כתוצאה מפגיעת חוט שדרה נפוץ מאוד. ניתן להדגים את הפגיעה העצבית שגורמת לכך. יש אפשרויות לשפר, כגון, שימוש בויברטור ייעודי (PVS ) אשר גורם לרפלקס השפיכה.
בכל מקרה, כפי שרמזת - אין קיצורי דרך.
כדאי שתיגש למרפאת שיקום מיני שלחברי צוותה ניסיון בעבודה עם נפגעי חוט שדרה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)