מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה ונכות גפיים תחתונותיעל16/06/2009
שלום לכולם.
יש לי חברה באוניברסיטה, נכה בגפים התחתונות ומנייעת בכיסא גלגלים בקמפוס. היא בעלת ביטחון עצמי גבוה ויוצאת פה ושם עם גברים "רגילים".
אני שואלת כן כי אני מתביישת לשאול אותה: האם יש בעיה כלשהיא לבחורה עם נכות בפלג הגוף התחתון ללדת? האם לידה כזו תהיה טבעית או בניתוח קיסרי?
תודה על התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה ונכות בגפיים תחתונות
רעות דלת פתוחה20/06/2009שלום לך!
נכות בגפיים התחתונות אינה פוגעת בפוריות ולכן הריון אפשרי. סוג הלידה - רגילה או קיסרית - תלוי בדרגת הנכות ולכן ההחלטה על סוג הלידה באה לאחר ייעוץ עם רופא מיילד ורופא שיקומי.
בברכה
ד"ר דניאל הרדוף
רעות-דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך (אם יורשה לי)
נאוה16/07/2009האם בלידה כמו זו היולדת חשה כאבים, או שבשל השיתוק היא מרגישה רק לחץ בבטן ולא באזור החלציים?
סליחה על ההתערבות, אך זו שאלה שמעניינת אותי וראיתי הודעות בנושא הזה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בלידה
רעות דלת פתוחה20/07/2009שלום לך!
תחושת כאבי הלידה נובעת בעיקר מהתכווצויות הרחם ומתיחת רקמות הקשורות לרחם. התחושה יכולה להפגע אם יש פגיעה בעצבים או בחוט השדרה באיזורים המובילים תחושות מאיזור האגן. לכן, אין אפשרות לתת לך תשובה מלאה לשאלתך, כי לא ברור מהו גובה הפגיעה ואיזור הפגיעה העצבית של חברתך.
בברכה
ד"ר הרדוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)