רישיון נהיגה ונכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישיון נהיגה ונכות
    זאב
    22/07/2009

ערב טוב, שאלה לי אליכם:

האם בחור נכה ברגליים יכול להוציא רישיון נהיגה? ואם כן, אז כיצד בעצם נוהג מישהו כזה במכונית רגילה?

תודה על התשובה, זה מעניין אותי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רישיון נהיגה ונכות

הוספת תגובה

• נהיגה עם נכות בגפיים תחתונות

רעות דלת פתוחה
    30/07/2009

שלום לך,
    הפורום אינו עוסק בניידות אבל תוכל לפנות לנגישות ישראל ולמשרד התחבורה ולקבל מהם מידע.
    אנשים עם נכויות יכולים בהחלט לנהוג, גם אם יש להם מגבלה בגפיים עליונות.
    בברכה,
    עומר פורת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיום בכל מצב כמעט

רון
    23/08/2009

יש אפשרות לנהוג.
    תילחם על זכויותיך...
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב תפנה לחברת א. צ. .מ הם ישמחו

צח
    14/09/2009

לעזור בכל מה שקשור ברכב . אני יודע שהרבה נכים לא יודעים לאן לפנות ונופלים בן הכסאות! והנכים לא ממהרים לספר מהיכן השיגו את הרכב שבו הם נוהגים!
    אם אתה גר באזור המרכז תפנה ל. אצמ חולון . אני ממליץ על איש קשר בשם אבי גלילי ומקווה שתפנה אליו. המידע שנתתי כאן הוא יקר ערך ולא נמסר בצורה זו. גם בן הנכים יש כבדהו וחשדהו מכל מיני סיבות הטלפון של אצמ 035581555 בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו