מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגל קצרה יותרמרים02/09/2007
יש לי רגל קצרה יותר מהשניה ורואים את זה קצת בהליכה אבל זה הרבה יותר בולט כשאני מורידה את הנעליים. אני יוצאת עכשיו עם מישהו ופשוט נמנעת מלהיות איתו במקום פרטי למשל בבית ששם זה יראה מוזר אם לא אוריד את הנעליים. חוץ מזה, כמובן שאני פוחדת גם מהרגע שנגיע למגע מיני והוא יראה עד כמה ההבדל בין הרגליים גדול. הייתי רוצה להמשיך ככה עד שאיהיה בטוחה בו ובזה שהוא רוצה אותי, אבל הוא כבר מאבד סבלנות וגם מרגיש פגוע מזה שאני מתחמקת ממנו ולא נשארת לבד בחברתו. מישהו? עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרים - על סודות ואהבה...
רעות דלת פתוחה03/09/2007לכולנו יש סודות, ולפעמים כשמכירים מעדיפים את חלקם לגלות בהתחלה, ועם חלקם לחכות להמשך, כשההכרות האישית רבה יותר, ונוצרת חברות, אמון וחיבה הדדית.
כרגע את מתמקדת בהכרות הזו, ומקווה, שבזכות התכונות האישיותיות שלך בן הזוג ירצה להשאר בקשר.
הבחירה שלך היא טובה, אבל אינה מספיקה.
אם תצליחי גם לבטא במילים את החששות שלך, שיש לך קשיים להחשף גופנית אליו, ושאת זקוקה לעוד זמן כדי להרגיש בשלה למגע גופני ומיני, בן הזוג שלך יידע שאת רוצה - אבל חוששת. שאת לא דוחה - אלא דווקא רוצה - ופוחדת לאבד.
אם הוא יקבל את זה וייתן לך זמן - יש לך כנראה פרטנר טוב בידיים, ושווה להשקיע בו מאמץ.
אם הוא ימשיך הלאה - יש סיכוי טוב שלא באישיות שלך הוא מתעניין אלא בדברים אחרים - ואז במילא חבל על הזמן, נכון?.
תוכלי לקבל מאיתנו רעיונות על איך להעלות נושאים גופניים כאובים, כאן בפורום הזה או במייל.
בברכה,
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי הוא מאבד סבלנות כי את עסוקה
דר' רונית אלו16/09/2007עכשיו באורך הרגליים שלך ואיך להסתיר את ההבדל, כ שהוא בודאי לא כל כך יבחין בהבדל בניהן ורק את כל כך מודעת להן, ולא בהתפתחות הקשר בניכם. ואחר כך כשהוא יפרד ממך תוכלי תמיד להאשים את הרגליים שלך ולא את ההתחמקות שלך מלהתמודד עם האינטימיות המתבקשת אולי כבר בשלב זה של הקשר.
אז כדאי יותר שתפסיקי להיות עסוקה ברגליים וזה יקרה רק אם תספרי לו על כך ואז יסתבר לך שאו שהוא לא שם לב - מה שאומר שזה לא כל כך בולט כמו שזה נדמה לך, או שהוא כבר מזמן שם לב וזה לא מפריע לו. ואחרי שתורידי את זה מסדר היום תוכלי להתפנות להמשיך וליצור את הקשר בניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסתיר ולדחות - זה לא כדאי ..יש לי
גל18/09/2007יש לי בעיה דומה. בהתחלה חשבתי שאולי לא רואים בדיוק את הפגם או כמה ההבדל בי רגליים בראות לרגליים פגועות ... אבל האמת זה רק נדמה לנו שלא רואים או לא מבחינים . ההתנהגות שלנו
ב"להסתיר" , "לדחות" מושכת את צומת הלב ומעידה על חוסר בטחון עצמי , שאחרים וביניהם את מי שאנחנו מעוניינים ליצור קשר , יכולים לפרש / ליחס את זה לגורם אחר ולא לפגם ברגליים .
לכן ...אני מציע לך ... דווקא להתנהג רגיל ...כן להיות בהתיחדות וכן לחשוף את הגוף .... מי שיאהוב אותך ....יאהוב עם הנכות שלך .... אם את אישיות שנעים בחברתך ...אם את מוכנה להעניק
ולקבל אהבה .... לא "הרגל הקצרה" ולא מכשול אחר יעמוד בדרכך ...
אז כדימה ....אם לא תנסי לא תצליחי ......
עדכאני אותנו ..............
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)