מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכרויותנואשת04/09/2007
שלום, קודם כל - הרבה מזל טוב על הפורום החדש. השאלה שלי- מה הדרך הכי טובה להכיר בחור שיתאים לי. אני סובלת מנכות קלה, שכמובן מפריעה לי ומונעת ממני למצוא בן זוג. עייפתי כבר מכל האתרים למיניהם ומכל השידוכים - יש לכם עיצה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל העולם כולו... גשר צר מאוד
רעות דלת פתוחה04/09/2007שלום לנואשת...
להלן מספר עקרונות:
1. דחייה היא בלתי נמנעת לפעמים, אבל מי שחושש ממנה - ולא מנסה - בטוח ישאר לבד. אם רוצים בן זוג - חייבים לקחת בחשבון שיהיו גם דחיות בדרך להצלחה, לברך עליהן וללמוד מהן - להשתפר.
2. מהם נקודות החוזק שלך? מה עושה אותך אטרקטיבית? (כאן הזמן לשאול את החברים הקרובים והאהובים עליך, וגם מכרים אחרים). האם את מדגישה תכונות חזקות שלך מספיק? במה שאת טובה ומוצלחת - לא צריך להצטנע.
3. מסגרות המאפשרות הכרות אישית - הם לטובתך. חוגי בישול קצרים, כתיבה יוצרת, ציור, פסיכודרמה, תיאטרון, טיולים... כל מה שנותן הזדמנות לדבר ולהכיר, מעבר ל"עטיפה הראשונית". אחרי כמה דקות שיחה, כבר ניתן לראות את האדם מבצבץ מאחורי החזות החיצונית, וכשאת שקועה בשיחה - אז מתחיל השעון לתקתק לטובתך. אם תרצי טיפים איך להתחיל בסיטואציות כאלה - כיתבי לנו שוב.
חוץ מזה, את לא לבד כנסי לכאן:
[a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4765 id=link]עזרה ופרטים נוספים[/a]
ולאחר החגים, מתארגנות קבוצות של רעות דלת פתוחה ליצירת קשר המיועדות לצעירים עם נכויות, מגיל 18 עד 35. אם תרצי תוכלי לשלוח מייל ונכניס אותך לרשימה, וכשהקבוצה תתחיל - ניצור עמך קשר.
בהצלחה...
והעיקר... לא לפחד כלל....
שנה טובה, עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)