מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקוד מיניר. צפון05/09/2007
שלום אני נפצעתי בתאונה בגב, בגיל 17, ומאז אני בכסא גלגלים.
יש לי חברה אבל אני חושש בכיוון המיני כי אני לא בטוח מה אני יכול לעשות ומה לא.
מה אפשר להציע למישהו עם פגיעה כמו שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד מיני לאחר פגיעת חוט שדרה
רעות דלת פתוחה15/09/2007יואב שלום ותודה על פנייתך.
תפקוד מיני לאחר פגיעת חוט שדרה הנו עניין מאוד מקצועי, ובארץ קיימים מעט אנשים (רופאים) שמומחים בתחום של שיקום מיני ויודעים בדיוק לעזור.
הגורמים הרלוונטיים הם בין השאר גובה הפגיעה בחוט השדרה, חומרתה והיכולת שלך ללמוד את יכולות הגוף שלך עם או בלי סיוע מקצועי.
לשמחתנו, אם אתה מעל גיל 18, ומתחת גיל 35, אתה זכאי להפגש עם רופא מומחה לשיקום מיני ולקבל סדרת אבחונים וטיפולים לתפקוד מיני ללא תשלום, במסגרת הדלת הפתוחה - שהוקמה במיוחד לשם כך.
על השירות ניתן ללא תשלום ובדיסקרטיות מלאה. לא צריך לבוא עם טופס 17 או התחייבות של חברת הביטוח. פשוט לבוא להכרות.
ד"ר חרותי יושב במרפאה במרכז הרפואי רעות.
אם אתה אחרי גיל 35, תוכל לפנות אך השרות כרוך בתשלום.
תוכל ליצור איתם קשר בטלפון:
6893713 - 03
בברכה, ובהצלחה, עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים לנפגע חוט שדרה
ד"ר רפי חרותי16/09/2007טיפים עיקריים לנפגעי ונפגעות חוט שדרה ובני ובנות זוגן:
• רבים מנח"ש סובלים מאי יכולת לשלוט על מתן שתן ואף מדליפות לא-רצוניות. על מנת למנוע תקריות מביכות, כדאי לעודד את בן זוגך העתידי להתרוקן היטב לפני החגיגה ולהימנע משתיית אלכוהול ועישון, אשר ידועים כמשתנים.
• נח"ש מועדים לפתח זיהומים בדרכי השתן. אחת הדרכים למנוע זאת, היא לנקות היטב את איבר המין לפני ואחרי קיום יחסי מין ואף להשתין לפני ואחרי.
• נח"ש רבים אינם יכולים להגיע לאורגזמה או שהם חווים תחושה חלקית, ועל כן רצוי לשוחח על כך בפתיחות ולנסות לגלות יחדיו אזורים אחרים בגוף, בהם התחושה קיימת ומענגת, במקום להתמקד ב"מפץ הגדול".
• לרבים מנח"ש נטייה מוגברת לאלרגיה ללטקס ועל כן, אם אתם מתכוונים להשתמש בקונדום כאמצעי מניעה, רצוי למצוא קונדום נטול-לטקס (כן, יש כזה דבר).
• יש מיתוס שאם נח"ש אינו חש או אינו שופך, אז אינו יכול להדביק ו/או להדבק במחלות מין, וזה לא נכון. הקונדום עשוי להגן מהדבקות במחלות מין, עד שתחליטו לבצע יחדיו בדיקה לנוכחותן, עם מיסוד הקשר.
• הזכרת שיתכן ולבן זוגך קצת תחושה מתחת למותניים ואפילו זקפות. אם בעתיד תגלו שהזקפות האלו אינן חזקות דיין או שאינן נשמרות למשך זמן המספק חדירה, יש אפשרויות לטפל בכך, למשל ע"י שימוש בתרופות (ויאגרה, לויטרה, סיאליס).
• כדאי להשתמש בכמות נכבדת של מסכך על בסיס מים, אשר מקל על החדירה ומונע גירויים ופצעים בעור הפין. יש מסככים אשר מיוצרים במיוחד למטרה זו, כגון, KY-Jelly, TOP Gel, DUREX Play ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)