שאלות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות קשות
    אני
    09/09/2009

האם עיוותים פיסיים חיצוניים קשים (באופן אובייקטיבי), מלווים בקשיי דיבור ניכרים, חוסמים את האפשרות לקיום מערכת יחסים זוגית?. עד כמה הם מקשים על פיתוח מערכת כזו?.
    בבקשה, ענו לי תשובה כנה, בלי בולשיט, זיוני שכל וצמר גפן מתוק.
    אני רוצה לדעת את האמת, גם אם לא יהיה לי נעים לשמוע אותה.
    חשוב לי לדעת היכן אני עומדת במובן זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות קשות

הוספת תגובה

• האמת הופעה חיצונית מאוד חשובה בפגיש

צח
    11/09/2009

ה ראשונה. אפילו עם אדם מכוער הוא חייב לעשות השתדלות להראות מצויין ולא מוזנח. הרבה נכים אינם מקפידים על הייגנה נאותה ולא נעים להיות בקרבתם! לנשים נכות שיצאתי איתן היה ריח של שתן! והתרחקתי מהן, למרות הפיתוי הקל להכנס איתן למיטה. בפגישה ראשונה צרי רושם טוב, שהוא ירצה לראותך שוב. הכל תלוי מה את מחפשת. צייד נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על טעם וריח

רעות דלת פתוחה
    17/09/2009

שלום עמית,
    תהליך מציאת בן או בת זוג שקול לתהליך למידה של הרבה כישורים אחרים בחיים - היכולת לעבוד, היכולת ללמוד, היכולת להנות מפעילות פנאי.
    בהתחלה אנחנו מתרשמים מהחיצוניות, בהמשך, לומדים מה באמת חשוב לנו ומה עושה לנו טוב.
    תחשבי על זה ככה: מתי למדת מה את אוהבת לאכול? מתי למדת לאיזה פרח יש את הריח שאת הכי אוהבת?
    התהליך הזה ארוך, מלווה בעליות ובמורדות - אך בסופו - למי שמוכן לצאת למסע, מחכה מדרגה שהיא ברת השגה לכולנו - מציאת יחד.
    תמיד הופתענו ואנו מופתעים שוב ושוב לגלות שאנשים במצבי בריאות מאוד לא פשוטים, מונשמים, חולים במצב סופני, אנשים עם בעיות גנטיות שלא מאפשרות להם להביא ילדים - כל אלה מוצאים זוגיות -לפעמים לאט - לפעמים מהר יותר אך בעיקר - כשהם מוכנים.
    מה זה אומר מוכנים?
    הרבה אנשים, נכים ולא נכים עוברים תהליך של חיפוש בן זוג שדומה לרכישת רכב או דירה. כן, ממש כך. בהתחלה אנחנו מחפשים את הכי טוב, הכי יפה, הכי מדהים. לאט לאט אנחנו מגלים שאלו ניסיונות שלא עוזרים לנו ומעכבים אותנו, פוגעים בנו. בהמשך, אנחנו לומדים גם את ההיפך - את מערכות היחסים בהם אנחנו בשליטה ואנחנו מתפשרים - אולי מתפשרים מדי - רק כדי לא להיות לבד.
    לבסוף - אנחנו מוצאים את האמצע - אתי מי שאנחנו מוכנים לחיות איתו כפי שהוא, לוותר על הפנטזיה לשלמות - בלי להתפשר על מה שבאמת חשוב לנו.
    אז מה באמת חשוב?
    התשובה אולי תהיה קשה או מתסכלת. אבל זו האמת.
    אהבה.
    כן, כמה שזה נדוש, ונשמע כמו אגדת ילדים - אין הסבר לתופעה הזו, ואין דרך לאלץ אותה לקרות.
    כשאנחנו מוכנים - זה בא, אבל זה בא רק אחרי שעשינו את כל המסע, בלי קיצורי דרך ועם כל האכזבות והפיתולים שבדרך.
    אז לשאלתך עמית - הבעיה בדיבור יכולה להיות משהו שעבור אנשים מסויימים לא תהיה מכשול ועבור אנשים אחרים כן.
    אם זה חלק מהמסע שלך -את לא יכולה לטעות.
    בכל מקרה - שתהיה שנה טובה,
    עם אומץ להיות מי שאנחנו.
    ב ברכה,
    עומר וצוות דלת פתוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו