מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין ונכיםמאיר12/09/2009
אני אדם בריא בן 34 ולפני כמה שנים יצאתי עם בחורה נכה (שיתוק ברגליים ) בהתחלה קצת חששתי אך הסתבר שהיתה בנינו דווקא כימיה דיי טובה ואפילו הסקס היה פרוע ביותר והיא הייתה בין הבנות שהסקס איתה היה בין הטובים ביותר שהיו לי (והיו לי הרבה) אז לכל אלה שלא מאמינות בעצמם וחושבות שאין להם סיכוי למצוא גבר ואהבה בגלל הנכות תדעו שזה ממש לא נכון לכל אדם יש משהוא שהוא יכול לתת מעצמו ומי שבאמת מחפש בסוף גם מוצא אז לא לאבד תקווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על העידוד
רון29/09/2009תוכל בבקשה לפרט טיפה איך זה היתבצע... הרי היא לא ממש יכולה לזוז..
אני שואלת כי אני חושבת בכיוון, אני לא משותקת אבל יש לי חולשה עקב תאונת דרכים נפגעתי מוטורית,
הבן זוג שלי עיוור ואני נורא חוששת שהוא יתאכזב ממני,
תודה,
וערב טוב,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקוד מיני עם נכות
רעות דלת פתוחה30/09/2009שלום ענת,
תוכלי לקבל מאיתנו מידע על תפקוד מיני עם חולשה לאחר תאונת דרכים מצוות המרפאה לטיפול מיני שבמרכז הרפואי רעות המתמחה בנושא.
הפנייה דיסקרטית וניתן לקבל מספר ייעוצים ראשונים ללא תשלום.
בברכה,
עומר פורת
מנהל רעות דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד לזכור שהכל נמצא בראש ובלב
נוני19/10/2009עיוור, נכה או פיסח, המיניות אינה תלויה רק במה שאנו רואים, אלא במה שאנו מרגישים. כמו הדוגמה שהובאה שתי הודעות מעלי, הכל אפשרי אם שני הצדדים חווים את אותה ההתרגשות והתשוקה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם הייתי עיוור הייתי מצפה שבת זוגתי
צח19/10/2009תיגע בי בלי עכבות ותגרום לי גירויים עם הלשון בפינות מעוררות בגוף. אבל בעצם התחושה הזו לא מכוונת רק לעיוורים.אלא לכל אחד שהמיניות חיה בו, והוא היא משוחררים מינית! חייבים לשתף את השותף/ בכל נושא הסקס כולל פנטזיות. בת הזוג מסוגלת להפתיע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנכים לא מצורעים
eli31/10/2009הנכים לא בחרו להיות כאלה עם מוגבלויות שונות
והציבור עוד מערים עליהם קשיים
ויש גם באתרי ההכריות גם המון האקרים אז השמרו
לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)