מין ונכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין ונכים
    מאיר
    12/09/2009

אני אדם בריא בן 34 ולפני כמה שנים יצאתי עם בחורה נכה (שיתוק ברגליים ) בהתחלה קצת חששתי אך הסתבר שהיתה בנינו דווקא כימיה דיי טובה ואפילו הסקס היה פרוע ביותר והיא הייתה בין הבנות שהסקס איתה היה בין הטובים ביותר שהיו לי (והיו לי הרבה) אז לכל אלה שלא מאמינות בעצמם וחושבות שאין להם סיכוי למצוא גבר ואהבה בגלל הנכות תדעו שזה ממש לא נכון לכל אדם יש משהוא שהוא יכול לתת מעצמו ומי שבאמת מחפש בסוף גם מוצא אז לא לאבד תקווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין ונכים

הוספת תגובה

• תודה על העידוד

רון
    29/09/2009

תוכל בבקשה לפרט טיפה איך זה היתבצע... הרי היא לא ממש יכולה לזוז..
    אני שואלת כי אני חושבת בכיוון, אני לא משותקת אבל יש לי חולשה עקב תאונת דרכים נפגעתי מוטורית,
    הבן זוג שלי עיוור ואני נורא חוששת שהוא יתאכזב ממני,
    תודה,
    וערב טוב,
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד מיני עם נכות

רעות דלת פתוחה
    30/09/2009

שלום ענת,
    תוכלי לקבל מאיתנו מידע על תפקוד מיני עם חולשה לאחר תאונת דרכים מצוות המרפאה לטיפול מיני שבמרכז הרפואי רעות המתמחה בנושא.
    הפנייה דיסקרטית וניתן לקבל מספר ייעוצים ראשונים ללא תשלום.
    בברכה,
    עומר פורת
    מנהל רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד לזכור שהכל נמצא בראש ובלב

נוני
    19/10/2009

עיוור, נכה או פיסח, המיניות אינה תלויה רק במה שאנו רואים, אלא במה שאנו מרגישים. כמו הדוגמה שהובאה שתי הודעות מעלי, הכל אפשרי אם שני הצדדים חווים את אותה ההתרגשות והתשוקה.

שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם הייתי עיוור הייתי מצפה שבת זוגתי

צח
    19/10/2009

תיגע בי בלי עכבות ותגרום לי גירויים עם הלשון בפינות מעוררות בגוף. אבל בעצם התחושה הזו לא מכוונת רק לעיוורים.אלא לכל אחד שהמיניות חיה בו, והוא היא משוחררים מינית! חייבים לשתף את השותף/ בכל נושא הסקס כולל פנטזיות. בת הזוג מסוגלת להפתיע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנכים לא מצורעים

eli
    31/10/2009

הנכים לא בחרו להיות כאלה עם מוגבלויות שונות
    והציבור עוד מערים עליהם קשיים
    ויש גם באתרי ההכריות גם המון האקרים אז השמרו
    לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו