מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכות - לדבר על זה או להתעלם?דנית11/09/2007
הכרתי בחור שעבר תאונה. אני עובד עימו יחד. הבנתי שפעם היו סביבו המון בנות. יש לי משהי להכיר לו אבל אני לא יודע אם הוא מסוגל. האם לחכות שנתקרב יותר או ליזום שיחה? אני לא רוצה לפגוע בו. גם הבחורה סובלת מנכות קלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן שלום,
רעות דלת פתוחה12/09/2007אני מבינה את המבוכה לדבר עם נכה על נכותו, נראה שאצל כל אחד התגובה היא שונה. ישנם כאלה שמדברים בפתיחות וישנם כאלה שלא כמו אצל כל אחד אחד אחר שיש לו מגרעה בולטת לעין. זה די תלוי אופי ואישיות. נראה לי שאתה יכול לנסות ליזום שיחה בעדינות ולבדוק את תגובתו. במידה ותהיה הענות מצידו תוכל להציע לו, אך אם הוא יתחמק או לא ייענה כנראה שהוא לא מעוניין לדבר על הנושא. בסך הכל הכוונה שלך טובה וחיובית ונראה לי שיש מקום לנסות.
בהצלחה ושנה טובה,
אתי קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת אם הוא מסוגל?
דר' רונית אלו16/09/2007מסוגל לאהוב? להיות נאהב? להנות? להעניק הנאה? בודאי שהוא מסוגל!!!
השאלה היא אם הוא מעוניין להכיר בחורה חדשה ולצאת לדייטים או לבנות זוגיות?
מה היית עושה אם הוא לא היה נכה? היית שואל אותו אם בא לו להכיר? נראה לי שאותו דבר אתה אמור לעשות עם הבחור המדובר וזה ממש לא עיניינך למה הוא מסוגל תפקודית או לא. הרי גם אינך יודע כשאתה מכיר לחבר בת זוג אם הוא גומר מהר, אגואיסט ביחסי מין, או מאבד זקפה תוך כדי חדירה - ובכל זאת אתה מכיר בין חברים מפעם לפעם ולא מתעניין בפרטים האינטימיים של כל אחד וטוב שכך - אותו דבר בדיוק נהוג עם א/נשים נכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)