מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניין להכירע07/10/2009
שמי אור אני בן 23,נראה טוב,ללא כל מגבלות גופנית.
מעוניין להכיר בנות עם נכות,ללא קשר לגיל והיכרות לכל מטרה.
כל מי שמעוניינת מוזמנת לפנות אליי, להתקשר 0543069229
חג שמח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה צריך! להעז! מי יודע מה יצא ....
צח07/10/2009משיחה בטלפון. צריך להעיז כדי להכיר אנשים לצאת מהריבוע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ע07/10/2009אני מקווה שיהיה בסדר.למרות שאני בספק אם אפילו אחת באמת תחזיר לי תשובה.
אני אופטימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ע07/10/2009אני מקווה שיהיה בסדר.למרות שאני בספק אם אפילו אחת באמת תחזיר לי תשובה.
אני אופטימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיה אופטימי! יתקשרו גם בחורות שסת
צח08/10/2009ם רוצות להכיר לדבר בטלפון כי הן בודדות מחפשות אוזן קשבת .ככה מתחילים קשר! מייל ושליחת תמונות הופכת את הקשר לקר. אין כמו להתקשר ולשמוע את הקול של הבנאדם. והקול של האדם נורא מדבר אלי, שגורם לאיזו משיכה ורצון להמשיך להיות בקשר.אנחנו הנכים צריכים לצאת מהמעגל של "אני לא חתיך! אף אחד לא תשים עליי" יש בחורות שבורח להן השתן ומתבשיות לצאת עם גבר! חבל מאוד .הם נשארות בתוך 4 הקירות ונעלמות בתוך עצמן! כל אישה יש לה את החן שלה..נכים ונכות צריכים להתבלט יותר לא להסתגר אלא לצאת לעולם לחיים! הסתגרות תהרוג אותנו. יש לזעוק לאהבה ולחסל את הבדידות.אני לא שולל שום קשר עם בריאים נכים נכות נשים/גברים ,גם בהקשר המיני לשני המינים. ואני יודע שיש עוד אנשים שמרגישים כמוני והם בלתי נראים וחבל.
נכים לא צריכים לרסן את מיוניתם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין להכיר את פזית
אפי ירושלים07/12/2009אני אפי בחור נחמד סימפטי בן 30 מעוניין להכיר אותך פזית, אני עובד אחראי תקציבים במשרד הרווחה מבוסס ומסודר כלכלית.
יש לי מיגבלה ביד אבל לא מפריעה לתפקוד היומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)