בן 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 16
    מור
    10/12/2009

אני בן 16, לפני שנתיים הייתי בתאונה ועכשיו אני בכסא גלגלים. אני רואה שחברים שלי מתחילים לצאת עם בנות ואני ממש רחוק מזה. אני רוצה לדעת אם ככה זה כל החיים אי אפשר יהיה לצאת עם בנות? אני לא רוצה להישאר מאחורה ולא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 16

הוספת תגובה

• בנים בנות וכסאות גלגלים

רעות דלת פתוחה
    13/12/2009

הי מור,
    אחלה שיצרת קשר בפורום.
    האמת - לתשובתך -
    בגיל שלך להרבה מאוד בנות חשוב מאוד הצד הגופני, ואולי הוא במקום הראשון. בנות (רובן המכריע -אבל לא כולן) -מסתכלות על החיצוניות -היופי והמראה - והבנים מסתכלים בדיוק על אותם הדברים (והרבה יותר לעומק). ככה שבאמת אתה צודק - זה קשה למצוא כרגע מישהי בסביבה שלך שהכסא לא מפריע לה.
    אבל -
    החדשות הטובות הן שתיים:
    1. זה עובר. לקראת אמצע שנות העשרים (שזה כמו לחכות לנצח מבחינתך - אני יודע אבל תחכה לסוף) - הרבה בנות מתחילות לחשוב על הקמת משפחה ואז מחפשות בנים שאפשר לסמוך עליהם ולהקים איתם משהו משותף ויציב לאורך זמן. והם מחפשות גם בנים כאלה שנראים טוב. אבל היופי כבר לא במקום הראשון, האופי הופך להיות יותר משמעותי. לקראת גיל 30 זה עוד יותר מרכזי - בחורות פחות מסתכלות אז על החיצוניות הגופנית -ויותר על יכולת שלך לפרנס, להיות בן זוג טוב ואבא לילדים. ואז אתה יכול למצוא קשר הרבה יותר בקלות.
    כל המשמעות היא - שכרגע - יהיה לך יותר קשה אולי ליצור קשר אבל בהמשך זה מסתדר.

2. יש בנות שגם בתקופת התיכון -פחות מסתכלות על החיצוניות. אנחנו קוראים להן -" הבנות בעלות עיניי האיילה". הן נקראות ככה כי הן קצת כמו באגדות, מחפשות נסיך, ולפעמים הוא בא על כסא גלגלים ובשבילן זה עדיין נסיך. הן כמו באגדות - לא מסתכלות על המציאות כמו כל שאר החברות שלהן בכתה -אלא על החלום שלהן, ואם אתה נתקל באחת כזאת - היא תלך איתך לכל מקום ותאהב אותך. - רק שהן נדירות וצריך לחפש אותן הרבה.

ובנתיים - אם בא לך להכיר ולצאת עם בחורות - אתה מוזמן ליצור קשר וננסה לחשוב איתך איך מתקדמים הלאה.

מקווה שעזרתי,
    עומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו