מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות עם בעיות סוגרים בקיום יחסיר. צפון30/09/2007
שלום, אני בן 24, ונולדתי עם ספינה ביפידה. כשאני חושב על קיום יחסי מין עם מישהי שהכרתי לפני כמה חודשים ואנחנו כבר חברים, אני מפחד שיהיה לי פנצ'ר, או שייצא לי שתן או בריחת צואה. מה לעשות? בתודה, שמעון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בסוגרים
ד"ר רפי חרותי05/10/2007החלק החשוב ביותר הוא תקשורת. שתף את חברתך בלבטים שלך, ואז אם יהיה פנצ'ר - אמנם לא ניתן למנוע את המבוכה, אך תהיה פחותה. חברתך צריכה להכיר את הנכות שלך, כולל החלקים האינטימיים. דבר איתה על כך, על החששות שלך, על החשש ממבוכה.
מעבר לכך, יש הכנות שניתן לעשות כדי למנוע פנצ'ר וכדי להתמודד עמו. כדאי להתרוקן היטב לפני החגיגה. להימנע משתיה בכלל כשעתיים שלוש לפני ומשתיית אלכוהול ועישון בפרט, אשר ידועים כמשתנים. להכין מגבות לצד המיטה למקרה הצורך.
במידת הצורך - יש עזרים, כגון, פלאג אנאלי (אשר מונע דליפת צואה) ומין שרוולונצ'יק לפין, למשך הזמן שלפני החדירה (אשר מונע דליפת שתן) - לגבי אביזרים כדאי להתייעץ במרפאה לשיקום מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר חרותי
ר. צפון07/10/2007עזרת לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)