מה לעשות עם בעיות סוגרים בקיום יחסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות עם בעיות סוגרים בקיום יחסי
    ר. צפון
    30/09/2007

שלום, אני בן 24, ונולדתי עם ספינה ביפידה. כשאני חושב על קיום יחסי מין עם מישהי שהכרתי לפני כמה חודשים ואנחנו כבר חברים, אני מפחד שיהיה לי פנצ'ר, או שייצא לי שתן או בריחת צואה. מה לעשות? בתודה, שמעון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות בסוגרים

ד"ר רפי חרותי
    05/10/2007

החלק החשוב ביותר הוא תקשורת. שתף את חברתך בלבטים שלך, ואז אם יהיה פנצ'ר - אמנם לא ניתן למנוע את המבוכה, אך תהיה פחותה. חברתך צריכה להכיר את הנכות שלך, כולל החלקים האינטימיים. דבר איתה על כך, על החששות שלך, על החשש ממבוכה.

מעבר לכך, יש הכנות שניתן לעשות כדי למנוע פנצ'ר וכדי להתמודד עמו. כדאי להתרוקן היטב לפני החגיגה. להימנע משתיה בכלל כשעתיים שלוש לפני ומשתיית אלכוהול ועישון בפרט, אשר ידועים כמשתנים. להכין מגבות לצד המיטה למקרה הצורך.

במידת הצורך - יש עזרים, כגון, פלאג אנאלי (אשר מונע דליפת צואה) ומין שרוולונצ'יק לפין, למשך הזמן שלפני החדירה (אשר מונע דליפת שתן) - לגבי אביזרים כדאי להתייעץ במרפאה לשיקום מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דר חרותי

ר. צפון
    07/10/2007

עזרת לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו