מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אחרי תאונת דרכיםהחברה07/10/2007
חבר שלי היה בתאונת דרכים לפני יותר מחצי שנה.
הוא חטף הרבה מכות יבשות, נסדקו לו הצלעות, שבר ברגל, עפו לו כמה שיניים ויש לו כאבים בגב.
מאז התאונה הוא עושה הרבה טיפולים רפואיים ופיזיותרפיה ומרגיש רע מאוד בקשר למראה שלו.
אני מנסה לגעת בו אבל הוא כל הזמן מעיף אותי ואני לא יודעת אם זה בגלל שהוא לא רוצה יותר סקס או כי הוא חושב שאני נגעלת ממנו וסתם מרחמת עליו. הוא נורא עצבני וכעוס מאז התאונה אז לפעמים הוא זורק לי שאני אשכח מזה ולא יהיה סקס יותר בחיים ושאני אפסיק כבר להציק לו ולפעמים הוא צועק עלי שנמאס לו שאני מרחמת עליו והוא לא צריך מגע מתוך רחמים, אז אני לא יודעת מה הסיבה האמיתית או שאולי שתיהן נכונות.
אני לא רוצה לעזוב אותו אבל אני לא יודעת מה לעשות, זה נראה כאילו הוא ממש בכוח מנסה להעיף אותי. זה לא שקל לי עם המצב וברור שקשה יותר להיות איתו גם מבחינה מינית אחרי התאונה, אבל אני אוהבת אותו מספיק, אם רק יתן לי סיכוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחברה המודאגת
רעות דלת פתוחה10/10/2007המצב שאת מתארת הנו תגובה רגשית לפגיעה גופנית וטראומה נפשית.
החבר שלך מחלים מהפציעה הגופנית אך פצעי הטראומה הגופנית עדיין פתוחים ומוגלתיים.
בדיוק כמו ברפואה - בדלקת צריך לטפל - גם בדלקת רגשית במקרה הזה.
והאנטיביוטיקה היא טיפול נפשי.
עדיפות ראשונה: נסי לשכנעו שיילך לטיפול על מנת לשמר את הקשר. תוכלי לקבל המלצות כאן.
עדיפות שנייה: האם מוכן ללכת ביחד איתך לייעוץ זוגי.
עדיפות שלישית: לכי את לייעוץ בלבד (ממליץ על פסיכולוג שיקומי המתמחה בטיפול בטראומה לאחר פגיעה גופנית ונפשית). הוא או היא יוכלו לתת לך כלים בסיסיים לתקשורת שיכולים לסייע לקשר בינכם כעת.
המיניות היא רק סימפטום ולא הייתי מתמודד איתה כעת כלל.
בברכה,
עומר,
פסיכולוג דלת פתוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)