מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוריות בגבר נכהשרית08/10/2007
שלום, החבר שלי נכה ומשותק ברגלים בגלל תאונת דרכים. הוא בן 36 והתאונה היתה לפני 4 שנים.
אני חושבת להתחתן אבל רוצה לדעת שהוא מסוגל להביא ילדים. אני רוצה לדעת איך עושים את זה ואיך אפשר לדעת אם הוא פורה. למי פונים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות בגבר עם נכות
רעות דלת פתוחה09/10/2007שלום לך!
בדרך כלל אצל בחור עם פגיעה הגורמת לשיתוק הרגליים אין פוגעת בפוריות - כלומר : הוא מייצר זרע שיכול להפרות. השאלה היא כיצד יגיע הזרע אל האשה הרוצה להכנס להריון.
כדי לדעת זאת חשוב קודם כל שתדברו ביניכם. את יכולה לשאול ישירות (או שאת כבר יודעת) אם יש לו זיקפה ואם יש לו פליטה של זרע בשינה או בגרוי עצמי. אם התשובה לכך היא חיובית, נשארת רק השאלה הביצועית של קיום יחסי מין. אם כאן מתעוררות בעיות אפשר לקבל ייעוץ במרפאה לשיקום מיני לנכים . גם אם התשובה היא שלילית עדיין ניתן לקבל הדרכה לקיום יחסי מין מהנים לשני בני הזוג, ולגבי הפוריות - ניתן לקבל את הזרע של הבחור ולבצע הפריה לבחורה.
לסיכום - לשאלת הפוריות - רוב הסיכויים שהיא קיימת.
בברכה
דר. דניאל הרדוף
רעות - דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)