פוריות בגבר נכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות בגבר נכה
    שרית
    08/10/2007

שלום, החבר שלי נכה ומשותק ברגלים בגלל תאונת דרכים. הוא בן 36 והתאונה היתה לפני 4 שנים.
    אני חושבת להתחתן אבל רוצה לדעת שהוא מסוגל להביא ילדים. אני רוצה לדעת איך עושים את זה ואיך אפשר לדעת אם הוא פורה. למי פונים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות בגבר נכה

הוספת תגובה

• פוריות בגבר עם נכות

רעות דלת פתוחה
    09/10/2007

שלום לך!
    בדרך כלל אצל בחור עם פגיעה הגורמת לשיתוק הרגליים אין פוגעת בפוריות - כלומר : הוא מייצר זרע שיכול להפרות. השאלה היא כיצד יגיע הזרע אל האשה הרוצה להכנס להריון.
    כדי לדעת זאת חשוב קודם כל שתדברו ביניכם. את יכולה לשאול ישירות (או שאת כבר יודעת) אם יש לו זיקפה ואם יש לו פליטה של זרע בשינה או בגרוי עצמי. אם התשובה לכך היא חיובית, נשארת רק השאלה הביצועית של קיום יחסי מין. אם כאן מתעוררות בעיות אפשר לקבל ייעוץ במרפאה לשיקום מיני לנכים . גם אם התשובה היא שלילית עדיין ניתן לקבל הדרכה לקיום יחסי מין מהנים לשני בני הזוג, ולגבי הפוריות - ניתן לקבל את הזרע של הבחור ולבצע הפריה לבחורה.
    לסיכום - לשאלת הפוריות - רוב הסיכויים שהיא קיימת.
    בברכה
    דר. דניאל הרדוף
    רעות - דלת פתוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו