מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכסא גלגליםדני11/02/2010
יש לי שאלה. אני בן 17 ואני בכסא גלגלים בגלל רגליים משותקות. האם זה אומר שאף פעם לא אוכל לקיים יחסי מין כמו אחריןם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני אתה עוד תשבור לבבות של בנות אחי
הצדיק12/02/2010אני הייתי כמוך בדיוק! הקסם זה לשגע אותן! גם נכות וגם בריאות! אגב עם אתה בתול אני ממליץ שתבקר אצל זונה כדי לוודא שהכל תקין! אחר כך השמיים הם הגבול. אל תתבייש תעיז! אם אתה יכול לנסוע במונית באופן עצמאי הרווחת,תוכל להגיע לכל מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
רעות דלת פתוחה15/02/2010שלום לך,
רגלים משותקות בכסא גלגלים הוא לא סיבה בגללה לא תוכל לקיים יחסי מין.
רגלים משותקות מעידות על פגיעה עצבית, שיתכן שקשורה לפגיעה בתפקוד המיני ויתכן שלא.
בכל מקרה, ניתן היום לסייע לך לקיים יחסי מין על ידי טיפול תרופתי בתרופות שמייצרות זקפה.
במקביל, תוכל ללמוד עוד על מיניות ולראות שיש הרבה דברים שאפשר לעשות בקשר מיני מעבר לחדירה עצמה.
בפנייה אלינו תוכל לקבל את כל הפרטים שאתה זקוק להם כדי להמשיך במסע שלך.
בברכה,
עומר פורת
מנהל רעות דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)