בכסא גלגלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכסא גלגלים
    דני
    11/02/2010

יש לי שאלה. אני בן 17 ואני בכסא גלגלים בגלל רגליים משותקות. האם זה אומר שאף פעם לא אוכל לקיים יחסי מין כמו אחריןם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכסא גלגלים

הוספת תגובה

• דני אתה עוד תשבור לבבות של בנות אחי

הצדיק
    12/02/2010

אני הייתי כמוך בדיוק! הקסם זה לשגע אותן! גם נכות וגם בריאות! אגב עם אתה בתול אני ממליץ שתבקר אצל זונה כדי לוודא שהכל תקין! אחר כך השמיים הם הגבול. אל תתבייש תעיז! אם אתה יכול לנסוע במונית באופן עצמאי הרווחת,תוכל להגיע לכל מקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

רעות דלת פתוחה
    15/02/2010

שלום לך,
    רגלים משותקות בכסא גלגלים הוא לא סיבה בגללה לא תוכל לקיים יחסי מין.
    רגלים משותקות מעידות על פגיעה עצבית, שיתכן שקשורה לפגיעה בתפקוד המיני ויתכן שלא.
    בכל מקרה, ניתן היום לסייע לך לקיים יחסי מין על ידי טיפול תרופתי בתרופות שמייצרות זקפה.
    במקביל, תוכל ללמוד עוד על מיניות ולראות שיש הרבה דברים שאפשר לעשות בקשר מיני מעבר לחדירה עצמה.
    בפנייה אלינו תוכל לקבל את כל הפרטים שאתה זקוק להם כדי להמשיך במסע שלך.
    בברכה,
    עומר פורת
    מנהל רעות דלת פתוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו