מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני עם ניוון שריריםאני16/10/2007
ואני בקושי זז ,והכרתי בחורה נכה בכיסא גם ,ויכולה להפעיל יד אחת ,השאלה האם אפשר לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס עם ניוון שרירים
רעות דלת פתוחה19/10/2007שלום לך,
קיום יחסי מין עם ניוון שרירים הנו אמנם מורכב, אבל קיימות דרכים בהן אולי ניתן לסייע לך.
אם תרצה לפנות לרופא המתמחה בשיקום מיני על מנת לעבר אבחון ולראות מה אתה כן מסוגל לעשות, באיזה אמצעים ניתן לסייע לך לתפקד מינית, ולהרחיב את מושג "המיניות" בעינייך (כלומר לראות מה אפשר לעשות מעבר לחדירה) - אז יש לך דרך בה תוכל להתקדם.
תוכל לפנות למרפאה לשיקום מיני ולבקש פגישת הכרות.
אם אתה עד גיל 35 אתה אפילו מקבל אותה במימון "דלת פתוחה" ולא צריך לשלם.
רעות דלת פתוחה: 5371003 - 03
בברכה,
עומר פורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד משמעית - כן!
ד"ר רפי חרותי20/10/2007אם לשניכם יש רצון, זה אפשרי. ייתכן ותצטרכו שימוש באביזרים, או עזרה של המלווים לפני המפגש.
נקודה חשובה למחשבה לשניכם היא סביב הסוגיה מהם יחסי מין? האם כוונתך לכניסה של פין לנרתיק בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אני20/10/2007למה איזו עוד הגדרה יש ליחסי מין?
איזה אביזרים יש?
ולא הייתי רוצה עזרת מלווים...ולכן שאלתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
רוצה לייעץ27/10/2007אם נתחיל מההגדרה המילונית אז להלן ההגדרה של "יחסי מין" בויקיפדיה:
"יחסי מין (או יחסי אישות) הוא שם כללי למגע אינטימי בין בני אדם (לרוב בין שני בני זוג) בו מעורבים איברי המין."
יחסי מין אינם בהכרח חדירה. אל תשכח שלמעשה איבר המין הכי גדול ומשמעותי בגוף הוא הראש.
כאשר שני נכים בכסא גלגלים רוצים לקיים יחסי מין , קודם כל הם צריכים להיות לגמרי פתוחים וכנים אחד עם השני ולפעמים גם להיעזר חלקית באדם נוסף. ברור שבשביל אינטימיות הרצוי הוא שתסתדרו לבד , ואני מניח שבהתארגנות נכונה עם ייעוץ מתאים תוכלו גם להגיע לזה. גם אם לא , אני חושב שעם ייעוץ נכון גם עזרה זה לא סוף העולם.
בסך הכל אני חושב שיש לך מזל שאיבר המין שלנו איננו שריר ;-) ושמצאת מישהי שאתה מעוניין להגיע איתה לאינטימיות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)