מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בן 16 ויש לי כמה בעיות?<<אסף06/04/2010
טוב דבר ראשון אני בן 16 וחצי.
ובו נדבר על בעיה אחת שלי (לפי דעתי זו בעיה),
1. מתי שאני גומר אני לא משפריץ!! בחיים שלי לא הצלחתי להשפריץ זה כמו נוזל שיוצא חח, מה אני עושה יש משהו שאני יוכל לעשות בשביל להצליח להשפיץ?<<
2. ועוד בעיה יש לי לפי דעתי גודל של פין קטן!<< האורך של הפין שלי הוא 14 וחצי ס"מ (כלום) והוא כבר יותר מחצי שנה שהוא לא גדל לי למה!!<<<?? (אבל יש לי עבה חח)..
ועוד שאלה יש משהו שאיתו בעתיד אני יוכל להגדיל את גודל הפין?< (שמעתי שיש ניתוחים או דברים כאילה שסמים על הזין בשביל שהוא יגדיל אותו זה עוזר?<<)..
עכשיו רק לענות לי על כל השאלות?<<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
ד"ר הרדוף08/04/2010שלום לך!
אין כל משמעות לזרם (שפריץ) של נוזל הזרע בסוף פעילות מינית. יתכן שראית בסרטים שהנוזל יוצא בזרם חזק - אך ברוב הבנים כמות נוזל הזרע היא לא יותר מאשר 3-4 סמ"ק.
האורך הממוצע של הפין בזיקפה אצל בנים שכבר סיימו את ההתפתחות המינית הוא בערך 12-13 ס"מ. והטווח הנורמלי לאורך הפין בזיקפה אצל גברים הוא בין 9 ל-19 ס"מ. לכן, אצלך הכל בסדר ואין כל צורך בפעולות להגדלת הפין.
בברכה
ד"ר דניאל הרדוף
רעות - דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)