מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מין קטןחי14/04/2010
שלום אני המקווה שזה הפורום המתאים לשאלה!ואם לא תפנו אותי למתאים
אני בן 20 ויש לי איבר מין קטן 11.5 בזיקפה, ושהוא רפוי 4-6,השק ביצים שלי גם ממש קטן
והדבר הזה זה המועקה היחידה שלי בחייים,אני בן אדם עם בטחון מעולה וחברמן אבל זה מה שמפריע לי אני עכשיו התגייסתי וכל פעם בצבא אני צריך לתחמן איך להתקלח וכ"ו,החייםשלי הפכו שכל הזמן אני חי את זה וחושב על זה אפילו להשתין בטבע זה סיפור שחבר לא יראה..
אני רוצה עזרה,מה שחשוב ליבעיקר שיראה נורמלי שהוא רגיל והשק ביצים שיראה נורמלי,לגבי הזיקפה יש לי חברה וזה לא מפריעה לה מחוסר הבנה היא תמימה אני הראשון שלה,זה לא שהיא ראתה אלטרנטיבה..
אבל החוסר בטחון שלי הוא לא במיטה הוא דווקא כרגע במצב רפוי,חרדות במקחלחת בצבא וכ"ו
זה דבר מעיק שיכול לגרום לי לא להתקדם בצבא רק בגגלל שהמקלחת במקום מסויים תיהיה בנויה בצורה מסויימת..
למי לפנות?איך אני יכול לקבל יעוץ גם פסיכולוגי בעניין?והכי חשוב איך אפשר להגדיל?הורמונים?
מכשירים כגון האנרדו פלייס שמותחים תאיבר?מה האופציות היום ומה הסיכונים מול ההצלחה
אנא עזרו לי תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבר מין
רעות דלת פתוחה18/04/2010שלום לך!
לאורך אבר המין במצב של רפיון אין משמעות רפואית או תפקודית. יש גברים רבים שבזמן רפיון אבר המין שלהם מכווץ ונראה קטן, אך בזמן זיקפה אין להם כל בעיה. כך גם גודל שק האשכים. בשק עצמו יש סיבי שריר ואם הם מכווצים השק נראה יותר קטן. מה שקובע הוא גודל האשכים עצמם והתפקוד שלהם. אתה מציין שאין לך בעיה בקיום יחסים ואני מניח שגם יש לך פליטת זרע, אז קרוב לודאי שהאשכים מתפקדים בצורה תקינה ואין בעיה הורמונלית. לידיעתך,אצל גברים בממוצע הקוטר הארוך של האשך הוא בערך 4-5 ס"מ.
בזמן זקפה, האורך הממוצע של אבר המין אצל גבר נורמלי הוא 12-13 ס"מ, והטווח הנורמלי אצל רוב הגברים נע בין 9 ס"מ ל- 19 ס"מ. כך שאצלך האורך תקין לחלוטין.
שורה תחתונה - אתה לגמרי בסדר.
אם עדיין אתה חושש שמשהו לא תקין תוכל להתייעץ במרפאה אנדוקרינית.
בברכה
ד"ר דנייאל הרדוף
רעות - דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חי18/04/2010תודה על היחס,אני יודע שאני במצב תקין..
אבל תקין לא מספיק לי זה עדיין מפריע לי מאד לבטחון..
שאלותי שלא התייחסת לגבי אם יש דרך להגדיל?מה אתה מכיר?והאם האנדרו פליס המכשיר המהפכני נחשב יעיל וטוב?והאם יש כדורים או משהו כזה?
בנוסף איך אני יכול ליצר קשר עם מרפאהכ אינדוקרינית לצורך בדיקת רופא ושזה ישאר חסוי?אני צריך מקום פרטי מכיוון שאני בצבא עכשיו ואני מבוטח רק תחתם
אודה לך מאד אם תענה לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ד"ר הרדוף22/04/2010שוב שלום רב!
הארכת פין איננה נחשבת כפעולה מומלצת מבחינה רפואית, במיוחד כאשר אבר המין תקין.
אם אינך מעוניין בהפניה מהצבא למרפאה אנדוקרינית, תוכל לפנות לייעוץ אצל כל אנדוקרינולוג בסביבת מגוריך. יש להניח שבדיקה כזאת תהיה כרוכה בתשלום. אם הבדיקה תהיה תקינה ועדיין אינך מרוצה יהיה מקום לשקול ייעוץ פסיכולוגי בכל הנוגע לתחושותיך לגבי גופך.
בהצלחה
ד"ר הרדוף
רעות - דלת פתוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)