מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רוצה להתפשרשיר21/10/2007
אני בת 25, כשהייתי בת 14 עברתי תאונה שהשאירה לי צלקות בגוף, צליעה וצלקת גדולה מעל העין.
למרות הפציעה הצלחתי לעשות צבא, לגמור תואר, יש לי מלא חברים והכל בסדר חוץ מבתחום הרומנטי.
קשה לי מאוד להכיר בחורים ובמעט פעמים שהיה משהו הם ברחו איך שהם ראו את הצלקות. אולי זה נשמע כאילו אני סתם ממציאה תירוצים אבל אני כן חברותית מאוד וגם ביררתי פעם דרך חברה שהכירה בחור שיצאתי איתו (הוא לא ידע שהיא חברה שלי, היא עשתה כאילו היא מכירה אותי היכרות שטחית והצליחה להוציא את זה ממנו) והוא אמר לה שהוא ברח בגלל זה והוסיף עוד כמה תיאורים לא ממש מחמיאים על הגוף שלי.
כל עוד אני לא מצליחה להכיר מישהו כל מה שהשגתי מאבד משמעות, למרות שאני לא מראה את זה, כל הזמן עצוב לי ואני מרגישה בודדה נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר,
רעות דלת פתוחה22/10/2007אני והצוות מאוד שמחים שאת כותבת כאן, כי את הפורום הזה הקמנו בשבילך. בשבילך ובשביל עוד צעירים שצריכים להסתדר - עם משהו שלא מסתדר.
הפנייה שלך נוגעת לליבנו, ישר בפנים.
הניסיונות שלא מסתדרים, הכאב הצורב, האכזבה. הרצון - לוותר כדי לא להפגע שוב. ואז המחיר הוא עצב ובדידות. אלו הם חברינו היקרים בימים בהם אנחנו לא מספיק חזקים כדי לצאת אל העולם ולתת לו צ'אנס נוסף להיות נחמד אלינו, לחייך לשם שינוי.
את כותבת שבררת למה אותו בחור דחה אותך, ואת אומרת לעצמך - איך צדקתי! - זו הסיבה שבגללה לא הולך לי! הכל בגלל הצלקת! הצליעה! קיבלת את האישור שרצית?
את יצרת לעצמך משוואה מתמטית שאומרת "אני שווה רק אם אני עם מישהו". המשוואה הזו, בלי לומר אם היא נכונה או לא, משאירה לך מעט מאוד מרווח תמרון. היא מוחקת את כל ההצלחות שלך, את השמחות, את המאבקים על הקשר עם המשפחה, עם החברים, במשימות בעבודה או בלימודים, בפעילויות הפנאי אם יש כאלה. כל זה לא נחשב. כאילו שלך אין עוד מה לתת לעולם.
אני לרגע לא מנסה לקחת לך את הכאב. הוא שלך שיר.
אני לא מנסה להגיד "יהיה בסדר", תסתדרי, את תמצאי בסוף מישהו!". את זה את שומעת מכולם.
אני רק מנסה להגיד לך - הי שיר, אני והצוות שלי יודעים מה את עוברת. את לא מדברת לאזניים אטומות.
אין כאן פתרונות קלים או מהירים, כי מה שקרה לך הוא קשה ואיטי.
אם את לא רוצה להתפשר - את לא חייבת.
אבל את האפשרות השנייה (עצב ובדידות) את כבר מכירה.
אם תרצי לבדוק עוד אפשרויות אנחנו כאן, לקרוא, לחשוב איתך, להרגיש.
עומר וצוות הדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)