זקפה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה.
    תהילה.
    25/04/2010

שלום, אני בת 18 והתחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי (בן 18 וחצי) לא מזמן.
    וישנה בעיה. הבעיה היא שכשלפני החדירה עומד לו וכמה שניות ספורות לפניה הוא מאבד את הזקפה.(שכבנו 3 פעמים עד כה ובכל שלושת הפעמים הבעיה הזו הופיעה). הדרך היחידה בה הוא מצליח לחדור ולגמור היא כאשר אנחנו מורידים את הקונדום, וברגע הזה כבר בחדירה השנייה הוא גומר. זה גורם לי לחשוש לגבי הריון. חשוב לציין שאנחנו שוכבים כאשר האור בחדק אינו דולק, והוא קיים 3 פעמים יחסי מין בחייו עם 3 נשים שאיתן הוא שכב כשהיה תחת השפעת אלכוהול, ורק איתי הוא "עושה את זה פיקח". הוא אומר לי שאני מושכת אותו ושאני יפה וגם כל הסובבים אומרים כך (ככה שהוא לא אומר זאת רק כדי לרצות אותי) ואני תמיד דואגת לטפח לו את האגו בנושא כדי לשנות את המצב ואומרת לו שאני נהנת (כאשר יש זקפה שלצערי נמשכת רק שניות ספורות).

רציתי לדעת מה הבעיה פה ומדוע היא מופיעה? אנחנו אכן מדברים על זה ופתוחים בנושא וזה לא מה שמשפר את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה.

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע ושפיכה מהירה

מבין
    28/04/2010

את מתארת תחילתו של קשר מיני בתחילת החיים המיניים. לחבר שלך חרדת ביצוע - כלומר, נפילת הזקפה טרם החדירה או ממש סמוך אליה וכמו כן שפיכה מהירה. עם זאת, עד כה התנסיתם רק 3 פעמים.

התופועה שכיחה ורווחת ותמצאי מידע רב על שתי התופעות הנ"ל. הדרך להתמודד היא לנסות להתמקד בסוגי הנאה אחרים (שאינם כוללים חדירה). כנראה יש לכם תקשורת טובה, כי אתם משתפים ומדברים על הנושא. עכשיו נסו לענג אחד את השני בכל הדרכים, שאינן כוללות את איבר המין. לאט ובהדרגה שתפו אותו, כאשר המדד להצלחת המפגש המיני יהיה מידת ההנאה של שניכם ולא עוצמת הזקפה או משכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו