מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרואיינות למחקר על נשים עם מוגבלותקטיה בלוך14/05/2010
נשים עם מוגבלות גופנית חשופות לאלימות פיזית ומינית מצד בני זוג, בני משפחה, נותני שירותים, מטפלים וזרים. למרות זאת, תופעה זו לא נחקרה בארץ, וכמעט ואיננו שומעים עליה במרחב הציבורי.
שמי קטיה בלוך, אני עובדת סוציאלית בתחום השיקום במקצועי, מתנדבת לשעבר במרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית וסטודנטית לתואר שני באוניברסיטה העברית. במסגרת לימודי אני עושה מחקר בנושא נשים עם מוגבלות גופנית נפגעות אלימות פיזית ומינית.
בשלב זה אני מחפשת נשים שיסכימו להתראיין למחקר – נשים בנות 18 ומעלה עם מוגבלות גופנית או חושית, שעברו חוויה (או חוויות) של אלימות פיזית ו/או מינית בתקופה שכבר הייתה להן מוגבלות (כלומר שהמוגבלות הגופנית התפתחה/נוצרה לפני שחוו אלימות). הראיונות במחקר יתבצעו תוך רגישות מירבית למורכבות הנושא, ותוך בדיקה עם המשתתפת על מה מעוניינת לדבר ועל מה לא.
אם זה רלוונטי עבורך אשמח אם תפני אלי למייל: [email protected].
קטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
נורית פלג15/05/2010אני מעריכה את עשייתך
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה שלחי לי במייל את פרטי המחקר
נורית פלג02/06/2010ואני אדאג להעביר הלאה
שלחי ל: [email protected]
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)