מרואיינות למחקר על נשים עם מוגבלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרואיינות למחקר על נשים עם מוגבלות
    קטיה בלוך
    14/05/2010

נשים עם מוגבלות גופנית חשופות לאלימות פיזית ומינית מצד בני זוג, בני משפחה, נותני שירותים, מטפלים וזרים. למרות זאת, תופעה זו לא נחקרה בארץ, וכמעט ואיננו שומעים עליה במרחב הציבורי.
    שמי קטיה בלוך, אני עובדת סוציאלית בתחום השיקום במקצועי, מתנדבת לשעבר במרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית וסטודנטית לתואר שני באוניברסיטה העברית. במסגרת לימודי אני עושה מחקר בנושא נשים עם מוגבלות גופנית נפגעות אלימות פיזית ומינית.
    בשלב זה אני מחפשת נשים שיסכימו להתראיין למחקר – נשים בנות 18 ומעלה עם מוגבלות גופנית או חושית, שעברו חוויה (או חוויות) של אלימות פיזית ו/או מינית בתקופה שכבר הייתה להן מוגבלות (כלומר שהמוגבלות הגופנית התפתחה/נוצרה לפני שחוו אלימות). הראיונות במחקר יתבצעו תוך רגישות מירבית למורכבות הנושא, ותוך בדיקה עם המשתתפת על מה מעוניינת לדבר ועל מה לא.
    אם זה רלוונטי עבורך אשמח אם תפני אלי למייל: [email protected].
    קטיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בהצלחה

נורית פלג
    15/05/2010

אני מעריכה את עשייתך
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה שלחי לי במייל את פרטי המחקר

נורית פלג
    02/06/2010

ואני אדאג להעביר הלאה
    שלחי ל: [email protected]

נורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו