לאן לפנות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאן לפנות???
    בחור
    18/06/2010

שלום
    אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותך אם קיים פתרון לבעיה זה אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ? ואם זה מבחינה בריאותית, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
    ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח צלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
    בבקשה תן לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
    אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
    ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה TESTOVERON

את מה שרשום לעיל היה שאלה לרופא (בפורם)שהמליץ לי לקבוע תור במרפאה אינדוקרינית ו אורולוגית, ואז הנה התשובה שלי אליו:
    שלום
    אתה לא תאמין לקחתי בעצתך וכבר קבעתי תור במחלקת האנדוקרינולוגיה בבילנסון דווכא שבשניידר כשדברתי איתם אתמול הם אמרו שהם לא יקבלו אותי יותר ואני חייב לעבור למחלקה למבוגרים,,, כן קבעתי תור אבל אני לא מצפה למשהו כי כבר הרבה שנים אני במעקב בשניידר ולא יצא כלום, ואני הבנתי שזהוא גורלי ושלא אוכל להביא ילדים(כי פעם רופא אורולוג (לא בשניידר) דווכא אורולג למבוגרים, אמר לי תחפש לך אישה עם ילדים) אז אני מקווה שלפחות מבחינת המראה החיצוני לאיבר המין והאשכים שיש מה לעשות , שאולי הגדלת הפין שתילת אשכיים או כל פתרון אחר, תאמין לי אני שוכח מכל הבעיה הזאת שיש אצלי , אבל כך כל כמה חודשיים זה מתעורר בתוכי ומתחיל לחשוב הרבה על מצבי וזה מאוד משפיע על מצבי הנפשי ומתחיל לחפש פתרונות באינטרנט לקבוע תורים במרפאות ובתי חולים כך חודש חודשים ואז עוד פעם לא מוצא כלום ושוכח מזה זמן מה , אבל עוד פעם חוזר לחשוב וזה גורם לי הרבה כאב וצער , ועכשיו דווכא זה יותר קשה כי אני כבר בן 25 ואני מתחיל לחשוב על להתחתן אבל בטח שלא אתחתן עם מצבי הזה.
    אתה יכול לשלוח לי את המידע שאמת עליו אולי למייל שלי אם כן? אני אחזור וארשום אותו
    כי תאמין לי חלק מהכאב שלי זה בגלל שאני לא מבין מה בעיתי בדיוק למה דווקא נולדתי כך ומה כל הטיפולים והניתוחים והבדיקות שעברתי ומה ? כי מאז שהייתי ילד אני הולך עם ההורים שלי לבית החולים הרופא מוריד לי את המכנסיים בודק אותי אבל אני לא מבין כלום , ולא מבין למה נמצא שם בכלל, ובשבילי זה הפך להיות משהוא רגיל כך כל כמה חודשים אני אצל הרופא ,!!!יהיה בהמשך אני מאוד רוצה להבין?
    ואז הוא המליץ בנוסף על טיפול במרפאה לבריאות הנפש ואז שאלתי היא מכל תחום בריאות הנפש והפיסיכולוגיה מה מתאים לי ביותר איזה סוג טיפול ובמה זה יכול לעזור ? יש לי המון כאב ואני מאוד עצוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאן לפנות???

הוספת תגובה

• המשך

בחור
    18/06/2010

נכון שאין לי מגבלה פיזית , אבל כן אני חולה יש לי בעיה רפואית אני מאוד זקוק לטיפול נפשי אבל אני לא יודע לאן לפנות, לאיזה סוג של טיפול נפשי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער

בחור
    19/06/2010

אני מצטער אולי שטעיתי בפורם!!!
    היתי אמור לרשום את בקשתי בפורם אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן נראה לי שטעית בפורום

נורית פלג
    20/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן לפנות

לירון אשחר שפרינצק
    20/06/2010

שלום,

אין ספק שהקושי והסבל שלך הינם רבים וכי הינך זקוק לתמיכה נפשית. ייתכן והרופא המטפל יוכל להפנות אותך או לייעץ לך על מטפל מתאים. אולי אף רופא המשפחה.
    הסיוע הנפשי הינו משמעותי ביותר, וישנן דרכים רבות להשיגו באופן פרטי או דרך קופת החולים, רווחה וכיו"ב.
    הייתי פונה ראשית לטיפול פסיכולוגי, ייתכן כי בהמשך תופנה גם לייעוץ פסיכאטרי על סמך הערכת הפסיכולוג המטפל.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בחור
    21/06/2010

המון תודות לך,,,
    אני רוצה לפנות לפסיכולוג, אבל שמעתי שזה עולה הרבה כסף, וגם אני מפחד שלא אצליח לדבר ולהוציא את הכל מתוכי,אני לא בוטח הרבה באנשים,,
    ואני פוחד שזה יגביל אותי ויקח הרבה זמן ממני אני סטודנט ויש לי תקופת מבחנים עכשיו, אבל אני לא מצליח ללמוד,, זה מדאיג אותי אני כבר דוחה מבחנים למועד ב כי אני לא יכול ללמוד
    בבקשה תרשמי כל דבר כל הסבר או מידע שיכול לעזור לי
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן לפנות המשך

לירון אשחר שפרינצק
    21/06/2010

שלום,
    כפי שהמלצתי ראשית עליך לפנות לגורם טיפולי מקצועי. פסיכולוג מקצועי יוכל להפנות אותך לאחר פגישת אינטייק ראשונית לגורם מטפל המתאים ביותר.
    אנשים רבים חוששים לפנות לטיפול פסיכולוגי מסיבות שונות ומשונות, אך לרוב כאשר הקשר הטיפולי הינו טוב מצליחים המטפל והמטופל למצוא את דרך העבודה המתאימה ביותר.
    הטיפול הפסיכולוגי אינו אמור להגביל אותך, להפך לאפשר לך להפתח ולהתנסות בדברים שכיום אתה נמנע מהם.
    כמו כן רוב הטיפולים הינם של שעה או עד שעתיים שבועיות כך שזה לא אמור לגזול זמן רב.

ישנן דרכים שונות להוזיל את עלויות הטיפול הפסיכולוגי. ניתן לפנות דרך קופת החולים שלך, לעיתים דרך שירותי הרווחה בעיר. רשמת כי הינך סטודנט - באוניברסיטאות ניתן לקבל טיפול פסיכולוגי מוזל וכן ישנן עמותות שונות העוזרות בכך.
    חשוב מאוד כי תפנה לטיפול בהקדם כי כפי שרשמת קשייך משפיעים בדרכים רבות על אופן חייך ועל תפקודך ומונעים ממך דברים רבים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה

בחור
    22/06/2010

אני כן בדקתי ומצאתי שיש מרפאה לבריאות הנפש אצלנו בטכניון, אני כבר קבעתי תור למחר ואני מקווה שזה יעזור

תודה רבה

רציתי לעדכן אותך בהמשך על מצבי אפשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש תודה

לירון אשחר שפרינצק
    22/06/2010

שמחה לשמוע שכבר יש התחלה.
    כל הכבוד!

אשמח מאוד לשמוע ממך ולהתעדכן בהמשך.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו