סוכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת
    עידן
    04/11/2007

אני בן 18 וגילו אצלי סוכרת.עכשיו יש לי סיפור עם הצבא אם להתגייס או לא, סיפורים עם עצמי לגבי האוכל והזריקות וכל זה ועם כל זה, יש משהו שנורא מטריד אותי ובגללו אני בכלל לא יוצא יותר עם בחורות: אני לא יודע מה יקרה לי בסקס.
    הרופא אמר לי שההתרגשות של הסקס תוציא את הסוכר מאיזון ואני צריך להזריק לפני זה. מישהו שאני מכיר עם סוכרת אמר שצריך לשלוט בהתרגשות ואני לא מבין איך אפשר.
    בקיצור, אני לא יודע איך אני יוכל להיות כמו כל אדם נורמלי ולעשות סקס כשאני כל הזמן צריך לדאוג מה הסוכר שלי ומתי לקחתי תרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת

הוספת תגובה

• סוכרת ותפקוד מיני

רעות דלת פתוחה
    07/11/2007

לעידן שלום,
    הבעיה שאתה מציג כרוכה במרכיב הידע.
    אם תדע יותר, מהם הקשיים התפקודיים במין לחולי סכרת, מהן שיטות הטיפול הנכונות, העזרים או התרופות היעילות והטכניקות לביצוע מיני -יירד החשש ויעלה הביטחון והאומץ לנסות.
    עכשיו נותר לך רק לצאת ולמצוא את הידע שאותו אתה מחפש.
    הדרך הנכונה היא להפגש עם רופא המתמחה בטיפול בקשיים בתפקוד מיני באנשים עם מצבים בריאותיים כגון סכרת.
    תוכל לפנות למרפאה לשיקום מיני, שבמרכז הרפואי רעות ביד אליהו, ולקבל יעוץ מתאים.
    טלפון: 6383679 - 03 / 6893713 - 03 (אלו מזכירות ואתה צריך לבקש פגישה עם ד"ר רפי חירותי - שיקום מיני).
    אם אתה בין גיל 13 לגיל 35 תוכל אף לקבל יעוץ זה ללא תשלום, באמצעות הדלת הפתוחה שלנו (מספר טלפון: 5371003 - 03).

בהצלחה ובריאות טובה,
    עומר, מרכז השירות ופסיכולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו