מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות עם דיכאון בחבר שלי שנכהלאורה11/11/2007
חבר שלי נכה וכבר אנחנו בקשר שנתיים. נפגשנו בפעילות ומאז אנחנו ביחד. הוא בן 23 ואני בת 24 ושנינו נכים. אני רוצה להיות איתו אבל בזמן האחרון הוא מסתגר ואין לו חשק לעשות כלום. אני מפחדת ולא יודעת מה לעשות. רצינו גם לשאול על קיום יחסי מין אבל כרגע בכלל אין לו חשק לדבר על זה. יש לו ניוון שרירים ואני עם שיתוק מוחין. מה לעשות? אני רוצה להמשיך איתו את הקשר אבל מפחדת מההמשך מהמצב שלו.
ליאורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחשק מיני
רעות דלת פתוחה14/11/2007ליאורה שלום,
דיכאון הוא מצב נפשי הכולל לעיתים מספר מאפיינים, כגון ירידה באנרגיה ועייפות, קשיי שינה, חוסר תאבון, חוסר הנאה או עצבות. גם ירידה בחשק מיני מאפיינת דיכאון לפעמים.
יתכן שבן הזוג שלך סובל ממצב זה.
נסי לשכנעו להפגש עם פסיכולוג או עובד סוציאלי בשלב ראשון, ולנסות קודם לזהות מהי הבעייה המשמעותית ביותר שלו.
ייתכן שעם הטיפול בדיכאון במידה וקיים אצלו, החשק והעניין המיני של החבר שלך יתגבר.
בברכה,
עומר, פסיכולוג השרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)