אפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילפסיה
    גילה
    05/08/2010

חברת הטובה חולה באפילפסית ילדים. היא מתפקדת בסדר אבל יש כמה דברים שהיא לא יכולה לעשות כמו ללמוד נהיגה וללכת איתנו למועדונים בגלל האורות המהבהבים ולשתות אלכוהול ולא לישון. בדכ אין לה בעיה אבל בזמן האחרון היא אומרת שהיא ממש מדוכאת כי כולנו בצבא והיא לא יודעת מה לעשות עם עצמה. אולי תוכלו לייעץ לי מה אני יכולה לעשות כדי להוציא אותה מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה

הוספת תגובה

• אפילפסיה

לירון אשחר שפרינצק
    06/08/2010

גילה שלום,
    אפילפסיה הינה אכן בעיה אשר מגבילה מאוד את הסובלים ממנה (בהתאם לתדירות ועוצמת ההתקפים). כמו כן התקופה בה הינכם נמצאים כעת מהווה טריגר לתסכול ולקשיים אצל מי שלא יכול להיות כמו כולם (שלא מרצונו) כגון הגיוס לצה"ל ורשיון הנהיגה ותקופה של שינויים רבים מבחינה חברתית.
    חברתך יכולה לנסות ולהתנדב לצבא - אם היא מעוניינת בך, זה לבטח יתרום לשיפור תחושותיה ולחיזוק בטחונה העצמי והערכתה העצמית. כך גם היא תהיה יותר מעורבת בתחומי עניין של חבריה הסובבים אותה. או למצוא לעצמה תחומי עניין ועיסוק משמעותיים עבורה.
    בנוסף, אתם כחבריה הטובים יכולים למצוא בילויים משותפים אליהם היא יכולה להצטרף וכן נושאי שיחה ועניין משותפים.
    לבסוף, הייתי ממליצה בחום לחברתך לפנות לטיפול פסיכולוגי תמיכתי במטרה לעזור לה לחיזוק בטחונה העצמי ולמצוא את השביל המתאים ביותר עבורה בכפוף למגבלותיה - בתקופה זו של שינויים מהותיים כל כך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו