מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היכרות עם ההוריםג'ני25/08/2010
הכרתי גבר מקסים בעל נכות קטנה. הוא צולע. הצליעה די מורגשת אי אפשר שלא לראות. ההורים שלי רוצים שנצא ביחד למסעדה ואני קצת חוששת. הם הורים פולנים שחושבים שהכול צריך להיות מושלם. איך לספר להם? מה לעשות? הוא אומר לי לא לדאוג ושהוא כבר יקסים אותם :) אבל הוא לא מכיר אותם. אני רוצה שגם הם יתנו לו הרגשה טובה כדי שלא יחשוב בשנית על הקשר. אני בהחלט מאוהבת ורוצה להיות איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכרות עם ההורים
לירון אשחר שפרינצק28/08/2010ג'ני שלום,
אני מציעה שלפני הפגישה הראשונה עם הוריך תספרי להם מספר דברים על הגבר שהיכרת.
ספרי דברים שאת אוהבת בו, שאת חושבת שחשוב להם לדעת וכדומה.
אמרי להם שחשוב לך שהם ידעו כי......
בין יתר הדברים אמרי כי חשוב לך גם ליידע אותם כי הוא סובל מצליעה ברגל כך וכך.
חשוב מאוד לספר להם וליידע אותם מראש בכדי שיהיו מוכנים וזה לא יהיה הדבר שיעסיק אותם אלא השיחה והחיבור בינכם, אך חשוב שאת לא תעשי מזה 'סיפור' כאשר את מיידעת אותם ובכלל שהדגש יהיה על הקשר שלכם והדברים החיוביים בו ולא על המגבלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)