היכרות עם ההורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היכרות עם ההורים
    ג'ני
    25/08/2010

הכרתי גבר מקסים בעל נכות קטנה. הוא צולע. הצליעה די מורגשת אי אפשר שלא לראות. ההורים שלי רוצים שנצא ביחד למסעדה ואני קצת חוששת. הם הורים פולנים שחושבים שהכול צריך להיות מושלם. איך לספר להם? מה לעשות? הוא אומר לי לא לדאוג ושהוא כבר יקסים אותם :) אבל הוא לא מכיר אותם. אני רוצה שגם הם יתנו לו הרגשה טובה כדי שלא יחשוב בשנית על הקשר. אני בהחלט מאוהבת ורוצה להיות איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היכרות עם ההורים

הוספת תגובה

• היכרות עם ההורים

לירון אשחר שפרינצק
    28/08/2010

ג'ני שלום,

אני מציעה שלפני הפגישה הראשונה עם הוריך תספרי להם מספר דברים על הגבר שהיכרת.
    ספרי דברים שאת אוהבת בו, שאת חושבת שחשוב להם לדעת וכדומה.
    אמרי להם שחשוב לך שהם ידעו כי......
    בין יתר הדברים אמרי כי חשוב לך גם ליידע אותם כי הוא סובל מצליעה ברגל כך וכך.
    חשוב מאוד לספר להם וליידע אותם מראש בכדי שיהיו מוכנים וזה לא יהיה הדבר שיעסיק אותם אלא השיחה והחיבור בינכם, אך חשוב שאת לא תעשי מזה 'סיפור' כאשר את מיידעת אותם ובכלל שהדגש יהיה על הקשר שלכם והדברים החיוביים בו ולא על המגבלות.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו