מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קירבהמעין18/11/2007
אני בן 17, סובל מצליעה די בולטת עקב תאונת שקרתה לי כשהייתי ילד. הצליעה הזאת די דופקת לי את הסיכויים עם בנות מהשיכבה. איך אני יכול לעשות את עצמי יותר פופלרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בצליעה - בעיה בדייטים
עדי19/11/2007יש לי את אותה בעייה ואני לא מצליחה שבנים יתחילו איתי. אני נראית טוב ומרגישה טוב אבל כבר לא מנסה להתחיל עם בנים בברים, והם מסתובבים והולכים.
רוצה גם תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטחון עצמי
ישראל29/09/2009צרי איתי קשר גם לי יש בעיה כזו אך צריך ביטחון ולא לעשות חשבון אני כזה ןתמיד הייתה לי הצלחה עם נשים היום אני נשוי + 6 ילדים ועדיין יש נשים שמתחילןת איתי ב י ט ח ו ן מילת המפתח אם תרצי לדבר 0572704381
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי אשמח להכיר אותך כמו שאת!
צח03/10/2009יש דרכים להתקשרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתחייס יותר מדי לצליעה! האישיות
צח04/10/2009שלך צריכה לבלוט. הקסם האישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליעה ישרה
רעות דלת פתוחה19/11/2007הי מעין, אני שמח שאתה כותב לפורום.
אחד הדברים הכי מדהימים לראות כל פעם מחדש הוא, שאין קשר בין סוג הנכות ורמת הפופולאריות עם בנות. גם חברה' ממש פגועים משיגים בנות שנראות נפלא ומרגישות איתם מושכות ואטרקטיביות. כלפי חוץ - זו שאלה של מה שאתה מצג ואיזו הרגשה אתה נותן, וגם, את מי אתה בוחר לעצמך..
כלפי פנים, זה כבר סיפור אחר. יותר קטע של לימוד בדיוק כמו קורס באנגלית. זו שפה חדשה. איך אתה בלימוד שפות?
עומר, פסיכולוג הדלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)