הכרת חברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכרת חברים
    יהודית
    29/09/2010

אני נכה עם קביים ובעלי לא. מאד קשה לנו כי אנחנו מאד בודדים ואין לנו חברים . בעלי יצא לפנסיה מוקדמת ואני מזמן. האם יש מקום שאפשר להכיר שם אנשים עם מוגבלות כמוני. אודה לכם מאד יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכרת חברים

הוספת תגובה

• הכרת חברים

לירון אשחר שפרינצק
    03/10/2010

יהודית שלום,
    תחושת הבדידות הינה קשה קשה ומדכאת והיא עשויה להתגבר יותר יותר במצבים של חוסר מעש ותעסוקה. לעומת זאת כאשר יש עניין ותעסוקה בחיים הרגשות החיוביים מתעצמים והינם משפיעים על כל תחומי החיים כולל על החלקים הפיזיים והבריאותיים.
    ישנם מועדונים שונים וקבוצות מפגש לבעלי עניין בנושאים שונים או סביב קושי או מוגבלות.
    ישנן קבוצות ופורמים ברשת, ישנם חוגי ריקוד, פעילות אתגרית, פעילות ספורטיבית, שירה, קריאה, משחק, יצירה, לימוד ועוד ועוד ועוד ועוד...
    לא ציינת היכן את גרה ומה את מחפשת כך שקשה להציע דברים קונקרטיים. עם זאת הייתי ממליצה לך לחשוב על תחומי עניין שלך ושל בעלך סביבם תוכלו למצוא חוגים, מפגשים, טיולים או כל דבר אחר שעולה בדעתך או שטרם חשבת עליו.
    במקומות כאלו יהיה לך קל הרבה יותר ליצור קשרים חברתיים סביב תחום עניין משותף.
    נסי קצת לחפש דברים ברשת ולברר לעצמך מה הכיוונים אליהם את נמשכת.
    הרשי לעצמך לבדוק דברים שלא עסקת ולא חשבת עליהם לפני כן!!!!
    אם תהיה קצת יותר ממוקדת לבטח נוכל לעזור יותר.

בהצלחה
    ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדידות קשה

יהודית
    02/12/2011

אני נכה אחרי 3 ניתוחי גב. גרה באיזור הדרום. כנראה בגלל שאני נכה גם אין לי ולבעלי חברים. וזה פשוט נורא. היכן אפשר להכיר זוג במצב כמוני. כי זה מאד קשה ולאחרונה גם בני הצעיר עזב את הבית . כך שאני פשוט מיואשת מהבדידות. אין לנו שום שכן או חברים עם מי לדבר.. זה פשוט קשה מאד ואני בוכה המון. עיזרו לי למצוא את עצמי. או כוונו אותי היכן אפשר למצוא זוג דומה למצבי. פעם היתה לי חונכת והיה לי כיף איתה. היום גם את זה לקחו ממני. מה לעשות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו