מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אצלי לא?עדי26/11/2007
אני לפעמים לא מבינה איך זה שנתנו לי את העונש הזה, את הצליעה שהופכת כל דבר לקשה, וכל מחזר פוטנציאלי לברחן סידרתי ברגע שהוא מבין שאני יצאתי מפס הייצור לא כ"מוצר מוגמר". וזא אני קוראת על כל כך הרבה נשים שכן מצליחות ושואלת - למה זה לא קורה אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי שלום
רעות דלת פתוחה26/11/2007התשובה שלי אולי נשמעת מעט שטחית אבל זו האמת.
חישבי לרגע על בחור שהיית רוצה להיות לידו. למה את חושבת שהיית מרגישה טוב איתו? מה היה נותן לך להרגיש נאהבת? בטוחה? מסופקת? מרוגשת? מה היה נותן לך את ההרגשה שאת נאהבת?
התשובה היא כמובן לא הרגל שלו, ולא האף שלו, ולא הצליעה שלו. אלא מה שהוא אומר לך, איך שהוא מביט בך, הדברים שהוא עושה למענך, הריגוש, החוויות שהוא יוצר בחייך.
אם הוא מצליח לעשות לך את כל הדברים הנפלאים האלה - הוא כנראה עושה לך משהו טוב ובגלל זה את רוצה להיות איתו.
כמה פעמים ראית בחורות צעירות ויפות שאינן שמחות ואינן מאושרות בכלל?
יופי אינו שווה אושר.
להיות שלם עם הגוף שלך, זה לא אמר להיות מאושר עם הגוף שלך.
יש בכל גוף אנושי פגמים. גם בדוגמניות על. אפילו חצ'קון זה הסוף עבורן.
להיות יפה, אומר - איך אני, עם הגוף שלי, הלא מושלם, מצליחה להיות בן אדם שמסוגל להנות מהיומיום שלו, שמסוגל למצוא את מה שעושה לי טוב, ושמסוגל לתת מהטוב הזה לאחרים ולעשות גם להם טוב.
זה מה שעושה אותנו יפים.
זה חומר למחשבה,
וזה לא תמיד קל לחשוב ככה, אבל אפשר בהחלט לעבוד על זה.
זה נקרא עבודה קוגניטיבית, ואת יכולה להיות יותר טובה בחשיבה שעובדת למענך ולא נגדך.
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)