מחיר טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיר טיפול
    מירה
    17/11/2010

שלום,

אני לא מתפשרת על איכות הטיפול ולכן הולכת לטיפול פרטי , מנסיון , לא דרך קופת חולים. נאלצת להתפשר במספר הפגישות בחודש בגלל שהפגישות יקרות לי.

מירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיר טיפול

הוספת תגובה

• אני מסכים איתך מירה

ברק
    17/02/2011

אני לאחר שקבלתי מכה לפנים מבית החולים X שהוא מרפאה ציבורית לבריאות הנפש
    ביררתי אצל הרבה פסיכיאטרים והמחירים אלוהים ישמור מופקעים, אחד רוצה 500 שקל לפגישה בת שעה, בחורה שניה מעוניינת ב 700 שקל לפגישה בת שעה המחירים פשוט אינם הוגנים, ויש אפילו מכון שאני לא מעוניין להזכיר את שמו שלוקח 1,500 שקל לפגישה בת שעה פשוט חוצפה מדרגה ראשונה וגם צעקתי עליהם בטלפון, איך הם דורשים ומנצלים את מחלתם של אנשים אשר חולים במחלת נפש כדי לשלם להם סכומי עתק כאלו.
    לא דורשים סכומים מטורפים מאנשים חולים, הרי סך הכל המקצוע שלהם הוא להטיב ולטפל אנשים וזה סוג של שליחות ולא ניצול מחלתם של החולי נפש במחירים מופקעים.

ביקשתי מקופת חולים לשלוח לי פסיכיאטרים שעובדים עם הכללית במחיר מבוסבסד עד 3 פעמים בשנה יש לכל בנאדם אפשרות להגיע לפסיכיאטר במחיר מסובסד, לאחר שעשיתי סבב טלפונים רבים מאוד לפחות כ 20 ומשהו בבחירת פסיכיאטר הגעתי לפסיכיאטר מושלם
    ד"ר רועי בנגל, פסיכיאטר מצויין, הגון, ישר, לא מטייח דברים, פסיכיאטר באמת מעולה
    אצלו אני אשאר גם לאחר ה 3 פגישות מטעם הכללית במחיר מסובסד וזאת לאור העובדה שהוא גם מקצוען אמיתי ואיכותי, וגם המחיר שהוא לוקח הוא הוגן מאוד כלפי נפגעי הנפש

בקשר לטיפולים פסיכולוגים פרטניים זה עולה באמת המון כסף במיוחד לאור העובדה שהמדינה שלנו מפוצצת באנשים נפגעי נפש חלקם בארון ומיעוט קטן יצא מהארון
    המדינה אינה עושה די בכך כדי להעניק למטופלים שירות פסיכולוגי תקין במרפאות הציבוריות דוחפות לרופאים 100000 תיקים ביום בשל חוסר בתקציבים, ומי נפגע בסופו של דבר חולי הנפש, למרות שגם הרופאים נפגעים מכך בחוסר היכולת לתת טיפול מקצועי

השאלה שנשאלת היא האם המדינה באמת דואגת לאזרחיה בכל מה שקשור לבריאותם של חולי הנפש בישראל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו