דחיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחיה
    מרקוס
    03/12/2007

אני גיליתי את הפורום הזה כרגע, וייתכן שאני לא אמור לכתוב פה כי אני לא שייך לקהילה פה. אבל במידה וזה כן מקובל הייתי לעלות סוגיה שהאנשים פה כנראה יכולים הלתייחס אליה יותר טוב ממכרי בחיים האמיתיים.
    חשבו לציין בתור הקדמה שלאור ניסיון די זוועתי וקצר אני אל יוצא עם בנות שאני ניפגש איתן באינטרנט.

לאחרונה יצא לי לדבר עם מישהי בצ'ט. לאחר שיחה קצרה עלה הנושא שהיא נמצאת בכיסא גלגלים, והיא שאלה אם זה מפריע לי. עניתי שיכול להיות שכן, אבל אני בין כה וכה לא יוצא עם בחורות מהאינטרנט ולדבר זה בטוח לא מפריע, אז לא אמורה להיות שום בעיה. אז זהו... לא עברתי אפילו את החלק הראשון של התשובה שלי. היא ניתקה. אני משער שהעלבתי אותה.

חשבתי איך לנסח את הנושא, אבל אני לא חושב שעליתי על דרך נכונה. האם אתם לא מבינים מדוע אדם "בריא" לא יחשוב עליכם בתור בני זוג פוטנציאלים אם הדברים היחדים הידועים עליכם הם גיל, מקום מגורים וסוג נכות?

האם דחיה מהסוג הזה נחשבת בעינכם לא לגיטמית או גזענית? תרחיבו כרצונכם בנושא.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחיה

הוספת תגובה

• הדחייה שלך אינה מוצדקת לדעתי, כי

מירי
    10/04/2009

לא לקחת בחשבון,
    מה שהאדם מביא עימו מעבר לנכות.
    יש אנשים שמוגדרים "בריאים"
    אך לא מביאים איתם, דבר או חצי דבר,
    לעומת "הנכה".
    אני מציעה לך לא לשפוט אנשים לפי איך שהם נראים,
    או לפי מה שהמראה שלהם מייצג בעיניך,
    אלא להיות פתוח, מבלי להיות תפוס..בדיעות קדומות,
    זה רק יוכל לתרום לך בהמשך חייך.
    הכל מתחיל מהמוח, ואיך שתרגיל אותו לחשוב,
    כך הוא יפעל..
    מקווה שעזרתי במשהו.
    כל טוב!!
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרקוס

רעות דלת פתוחה
    06/12/2007

נשמע לי שיש לך כל מיני שאלות אבל איך שהוא קשה להבין מה בדיוק אתה רוצה לדעת.
    האם יש סיכוי שאותה בחורה נעלבה? כנראה שכן. אני מניח שאתה יכול ללמוד מזה משהו אם תרצה, במיוחד על כך שכנות היא חשובה וחיונית, ולפעמים חשוב לא פחות להיות רגיש לצרכים של אחרים ולחכות קצת עם הרגשות שלך - וזה לא אומר להתעלם ממה שאתה מרגיש.

את הקטע השני שכתבת לא ממש הבנתי.

בכל מקרה, נראה לי שאתה כן רוצה קשר עם בחורות, כי אתה בצ'טים, וזה לא חייב להיות זוועתי.
    אולי ביעוץ תוכל לקבל הבנה טובה יותר של הקשיים שלך ביצירת קשר ורעיונות מה לשפר.

בהצלחה,
    עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו