מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאופיר10/12/2007
אבי בן 65, גרוש. לפני שנתיים הוא עבר אירוע מוחי ונהיה נכה בצד שמאל, יד ורגל. חשבתי להזמין לו נערת ליווי, שירגיש שוב מה זה לעשות סקס, אולי בפעם האחרונה בחייו.. אבל יש לי שתי בעיות.
1. איך להגיד לו את זה. אני לא יודע אם הוא ישמח או יכאס.
2. אני לא יודע אם במצבו בכלל הוא מסוגל לעשות סקס.
אפשר לקבל עצה מה עלי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס והגיל השלישי - סקס אחרי שבץ מוח
רעות דלת פתוחה12/12/2007שלום אופיר ותודה על הפנייה שלך.
האתר הזה מכוון לצעירים עם נכות גופנית, אבל אתה פונה - אז נענה לך.
עקרונית השאלה שלך טובה כשלעצמה: הנה בן הדואג לאביו.
אבל יש כמה דברים שכדאי היה לחשוב עליהם קצת אחרת...
1. נערות ליווי הנן אוכלוסייה לעיתים תחת איום פיזי ונפשי, מועסקות על ידי עולם הפשע, וקידום זנות לא חוקית בישראל מהווה פגיעה בזכויות אדם ונשים בפרט, ועבירה פלילית כמובן.
בפנייה לנערות ליווי אנחנו מקדמים את הפשע והסבל בישראל. במקום זה כדאי היה לקדם תחומים אחרים.
2. אבא שלך מוגדר עדיין כאיש צעיר בהרבה מובנים. אנשים בני 65 עובדים, מטיילים, לומדים, ומקדישים זמן למשפחה, נכדים ופעילויות חברתיות שונות. בגיל 65 ממש לא נגמרים החיים - ולכן לא ברור למה כתבת שהוא יקיים יחסי מין בפעם האחרונה בחייו. אבא שלך עשוי להאריך חיים, ובעזרת השם, זה גם מה שיקרה.
3. קיום יחסי מין לאחר ארוע מוחי הוא עניין חשוב וטוב שאתה מעלה אותו. תמיד יש שאלות, ולשמחתנו, ברוב המוחלט של המקרים יש גם טיפול מוצלח. תוכל לפנות למרפאה לשיקום מיני ולקבל מענה מקצועי (http://www.reuth-mc.org.il/index.asp?id=839)
4. איך לדבר על כך עם אבא? הכי חשוב זה שאתה רוצה לעזור לו. השאלה היא איזו עזרה אתה חושב שהוא צריך, ואיזו עזרה הוא חושב שהוא צריך. למשל, אני לא יודע איך מצבו, אבל האם קיימת אפשרות שהוא ימצא לו בת זוג? האם קיימת אפשרות שיחסי מין יתקיימו בתוך קשר זוגי? האם הוא רוצה קשר זוגי? איך המצב רוח שלו בכלל?
תוכל לקבל על כך תשובות ממנו, ואם תרצה עזרה, קיימת אפשרות לפנות לפסיכולוג שיקומי ולהתייעץ איתו לגבי הדברים שחשובים לאבא שלך עכשיו, גם בתחום המיני, וגם בנושאים אחרים.
בהצלחה ובריאות טובה,
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)