מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכיםגלית12/12/2007
האם נגזר על נכים להיות בזוגיות עם נכים בלבד? פרט לאנשים שנישאים לפני הנכות. ברגע שיש משהו מולד, מעבר לחוויה הפיזית הקשה, בחוויה הנפשית אף פעם לא נהיה רגילים. אף פעם לא נוכל להסתובב ברחוב מבלי לעורר תשומת לב, להיכנס לקניון מבלי שיצטרכו להזיז את הברזלים בכניסה, והעולם לא עושה לנו חיים קלים. נכה בלי רכב הוא ממש חסר יכולת לנוע. נכה בלי כסף לציוד מתאים תמיד יצטרך מלווה ולא יוכל להיות עצמאי.
אנ מתנצלת על הפסימיות, אבל חושבת שצריך להקים כפר מיוחד לנכים, בוו נגור ונחיה בחברה דומה לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית - יש לי שאלה עבורך:
רעות דלת פתוחה12/12/2007האם תקבלו לכפר שלכם אנשים שאינם נכים?
אם כן אני בא!
עומר.
ועכשיו ברצינות למה שכתבת...
אני שומע את הכאב. את הפגיעות וחוסר ההתחשבות. מתוך כאב כזה אני מבין שאין לך עור של פיל ואת מרגישה כשמכאיבים לך.
זה אומר שאת בן אדם. שאת רקמה חיה ולא עצם דומם.
איך להמשיך ולהרגיש בסביבה מכיאבה ולא להיות אטום? לא לאבד אמון בלב שלנו?
אפשר לברוח לכפר מרוחק ומתאים ובטוח. זו אכן אפשרות שהרבה נכים בעולם מקיימים בכפרים לנכים. גם בארצנו יש נסיונות.
אפשר לנסות וליצור ביומיום האפור שלנו מסגרת כזו שנותנת לנו להיות ופחות פוגעת.
לא נגזר על נכה להיות עם נכה. יש נכים שיוצאים עם לא נכים. אבל לפעמים, גם אנשים שלא נכים עושים פשרות בבחירת בני זוג, וזה אותו הדין גם לנכים. את אולי מתפשרת על גובה, על מידת העצמאות, אבל לא מתפשרת על יכולת לתת בו אמון, לסמוך, שיגן עליך וידאג. אולי שיהיה אבא טוב לילדיך, גם עם הכסא.
הנה משהו לראות - דוגמא - למה אותו גבר רוצה להיות עם האישה המדהימה הזו.
http://www.youtube.com/watch?v=o9KRRJUFxdY
אני חושב שיותר מהכל הכתיבה שלך מספרת סיפור.
יהיה מעניין אם תבחרי לשתף בסיפור שלך אותי, את הצוות או את הקוראים בפורום.
בהצלחה, עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)