שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אלי
    23/02/2011

שלום
    במהלך שירותי הצבאי נפצעתי בתאונת דרכים בצוואר ובגב- יש לי דוח פציעה ומסמכים רפואיים המעידים שלאחר התאונה התלוננתי על כאבים באיזורים אלו.
    בבדיקות ct ומיפוי עצמות שעשיתי בזמן הצבא לא נמצא דבר.
    לאחר שיחרורימהצבא התחלתי לעבוד במשרד רוה"מ ונפצעתי בתאונת עבודה בצוואר ובגב.
    בדיקת mri לאחר תאונת העבודה מראה על 2 פריצות דיסק חמורות בחוליות c5-c6,c3c4 הלוחצות על השק וחוט השידרה וגורמות לירידת תחושה בשני הידים.

כמו כן נמצא בלט דיסק בגב תחתון הלוחץ גם הוא על חוט השידרה.

פציעות אלו מגבילות מאוד את תנועת הגב והצוואר.

מאז פציעתי אני עובד בעבודה משרדית בלבד וירד לי השכר באופן משמעותי

רופא תעסוקתי קבע כי איני יכול לחזור תפקידי הקודם

1. האם נכון לתבוע את אגף השיקום לנכות?
    2. כמה אחוזי נכות ( לערך ) אוכל לקבל?
    3. האם זה אובדן כושר עבודה? ומה זה אומר מבחינתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

לירון אשחר שפרינצק
    24/02/2011

אלי שלום,
    איני מתמצאת כ"כ בתחומים אלו.
    למיטב הבנתי ישנה כאן פגיעה וישנה הוכחת פגיעה ואם איני טועה שני המקרים קשורים למשהב"ט (איני בטוחה לגבי משרד רוה"מ).
    הייתי ממליצה לך להתייעץ עם עו"ד אשר מתמצא בתחום, הוא יוכל לייעץ לך לגבי המשך פעולה, את מי כדאי לתבוע ועל איזה סעיף.
    כך גם לגבי אובדן כושר עבודה. הנושא תלוי בסוג הפציעה, אחוזי הנכות, סוג הביטוח, האם זה קשור לבטל"א, משהב"ט, תאונת עבודה או משהו אחר, ועוד דברים. לגבי כולם אני מניחה שתקבל תשובות רלוונטיות יותר מאדם אשר מתעסק בתחום ובהתאם למסמכים שיש בידך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו